miércoles, 13 de julio de 2011

Instància presentada a la Diputació de Barcelona (parcs)

Fets i motivació de la petició / Hechos y motivación de la petición

Des de la nostra entitat valorem molt positivament el fet de que des de l'Ajuntament s'hagi fet una neteja dels arbres que tocaven la línia elèctrica a la carretera d'accés a Can Massuet. Al principi, pràcticament tal com s'anava tallant es procedia a la seva recollida, més tard hem vist passar dies i dies amb totes les branques tallades al lateral de la carretera amb el risc que això suposa, més a l'estiu i amb les altes temperatures que estem tenint. Però la major sorpresa ha estat comprovar on anava a parar tot el que s'estava tallant: a la part inferior de la zona del rocòdrom de Can Massuet del Far. Entenem que és "desvestir un sant per vestir a un altre". S'ha traslladat el problema perquè no sigui visible i s'ha convertit un espai catalogat com a zona verda en un autèntic polvorí al centre de Can Massuet del Far (dins del Parc del Montnegre i Corredor).



Sol·licitud / Solicitud

Es insti l'Ajuntament a que no tornin a produirse situacions semblants que posin en perill d'incendi un nucli urbà, el Parc i l'entorn, i si escau s'obligui a que les persones responsables d'aquestes actituds, rebin cursos de formació adequats per al seu quefer diari sense extrapolar les seves capacitats de decisió i  sense consultar-les amb el Parc o amb les ADF locals i comarcals.

La recollida immediata d'aquestes restes de tala i poda perquè es procedeixi al seu tractament adequat i torni a ser aquesta zona, amb caràcter general, com a zona verda en el que veritablement ha de ser, no un magatzem de material de l'Ajuntament (tubs, contenidors i altres) ni una planta d'emmagatzematge de residus vegetals. Recordem que estem dintre del Parc del Montnegre i Corredor.



Num. Entrada: 1140009300
Data Entrada: 13/07/2011 16:57:54

2 comentarios:

  1. Perfecto,ya va siendo hora de que se acabe con la impunidad,recordar que nuestro alcalde ya ha sido imputado por Medio Ambiente de Generalitat de Catalunya,por no poner medios para parar los vertidos del alcantarilla a la riera de Can Massuet,esto es ecología sin duda alguna.Lo dicho,no dejemos pasar ni una,!!!ESTAMOS HARTOS E INDIGNADOS!!!

    ResponderEliminar
  2. Estais indignados por esto y por muchas cosas más de este Ayuntamiento??. Venir mañana a la asamblea de "Indignats de Dosrius" a mostrar vuestro enfado. En el Bar Les piscines, a las 20h. "Fora vividors".

    ResponderEliminar