jueves, 14 de julio de 2011

El següent que és: l'exili?

Dijous, juliol 14, 2011
16:50

Ve l'agutzil a casa meva. Em porta una notificació. Diu així:

Sr. President de l'Associació de Veïns de can Massuet del Far

Benvolgut president,

Degut a les noves necessitats que l'ajuntament té, ens veiem amb la necessitat de comunicar-vos que el local que teniu adjudicat, a l'entrada del Consultori Metge de can Masuet del Far, s'haurà de liberalitzar.

Aixó no vol dir que quan tingueu la necessitat de reunir-vos prèvia sol-licitud a l'ajuntament, tal i com sempre s'ha fet, se us concedeixi el local que estigui lliure, durant el dia i hora que es demani.

Us sol-licito doncs, que dins d'un temps prudencial se'ns lliurin les claus d'aquest petit espai, del qual teniu l'ús esclusiu a l'entrada del consultori metge de can Massuet del Far.

Atentament,

Silvia Garrido i Galera
Regidora de Cultura i Locals municipals

Dosrius, 12 de juliol de 2011




Instància presentada a l'Ajuntament a les 17:42 com a resposta:

A la At. Silvia Garrido i Galera
Regidora de Cultura i Locals Municipals

Benvolguda Regidora.

En relació a la notificació de data 14 de juliol de 2011, registre de sortida 2490, li comuniquem que tal com va passar fa quatre anys en què el regidor de nucli ens va demanar l'espai habilitat i cedit per l'Ajuntament com a seu social de la nostra entitat per poder exercir les seves funcions que tenim a l'ambulatori de Can Massuet.  

Exposem

Primer: Tal com vam dir fa quatre anys. No hi ha cap problema, només demanem un espai per poder emmagatzemar tot l'arxiu i material que tenim al qual haurem de poder tenir accés a qualsevol hora de dia i que efectivament el regidor de nucli sigui més que un simple càrrec i realitzi les seves funcions.

Segon: Les claus, ens la va proporcionar fa pocs dies l'empleada de l'Ajuntament Sandra Lirio, pel que ella ha de tenir les originals.

Tercer: Un cop se'ns assigni l'espai per poder emmagatzemar tot el que tenim procedirem a preparar per al seu trasllat perquè la brigada municipal quan vostè ho consideri oportú procedeixi a al mateix.

Quart: Li recordem que des de fa quatre anys a l'Avinguda Dosrius 12 de Can Massuet, es troba una carrossa de reis que va ser cedida i acceptada per l'Ajuntament. Agrairíem que la brigada es posi en contacte amb mi (Jordi Cros) per venir a recollir el més aviat millor, en cas contrari la deixarem a la via pública esperant la seva retirada.

Cinquè: Un cop ens hagi facilitat, el nou espai i s'hagin complert els compromisos ja adquirits (tot això ja es va parlar fa quatre anys) procedirem al lliurament de les claus.

Sense altre particular, aprofito l'ocasió per saludar-li
(No cal, veritat això de atentament? És que no com va això del protocol)

Jordi Cros President de la AVV de Can Massuet del Far



Registre: E/000081-2011
Data: 14/7/2011 17:42:51

10 comentarios:

  1. Pues que procedan,que la AVV. de Can Massuet procederá también,a lo que no dega de ser un grave atropello que supone dejar a esta entidad sin espacio social para reunirse,donde guardar el material social, máxime cuando se ha inagurado extraoficialmente,corriendo y deprisa un local,(COVASA)en el que por lo visto tampoco podemos disponer de un espacio para el desarrollo deL tejido asociativo de la Entidad.Bueno tocan clarines,con vientos muy,muy negros.Seguir así de bién.Más indignación a la que teníamos.Vecinos y vecinas,la Asociación de Vecinos es una parte muy importante en la gestión y denuncia de los atropellos que venimos padeciendo desde hace mucho tiempo,si piensan que por no tener un local,nos callarán,pues se equivocan de tomo a lomo.

    ResponderEliminar
  2. a a esto se le llema bullying?
    1º te despiden
    2º te pretender incordiar,molestar,amargar,aislar,deprimir y un largo ect,con la clara intención de hacerte daño moral,a tí y a tu familia.
    En fin se tendrá que mirar con lupa,las próximas actuaciones del Equipo de Gobierno,pero creo que van en esa línea y si se comprueban,pues habrá que actuar,ante la Ley.

    ResponderEliminar
  3. El FBI trabajó durante años para poder encarcelarlo, pero no se pudo demostrar su participación en ningún hecho delictivo. Se lo detuvo bajo la acusación de evadir impuestos. Estuvo en la cárcel durante ocho años. Os suena?

    ResponderEliminar
  4. La respuesta es, simplemente, cojonuda. Por lo de la carroza, yo la sacaría hoy mismo, que llueve......
    Y me pregunto, harán lo mismo con todas las entidades??. A ver si tendrán que hacer el esplai en medio de la calle !!.
    Si habeis leido este escrito y estais tan indignados como yo, recordar que hoy hay la asamblea de "Indignats de Dosrius" . Venid y mostrad vuestro enfado. En el Bar Les Piscines, a las 20h. "Fora vividors".

    ResponderEliminar
  5. Estan intentando eliminar todo aquello que les hace sombra. como dijo Xavier "Ladran, luego cabalgamos" Ahora es cuando hay que pisar el acelerador, ni un paso atras ni para pillar carrerilla.

    ResponderEliminar
  6. Y, yo pregunto ¿A todas las asociaciones y entidades que tienen en exclusiva locales munciipales, las van a tratar igual?. Sinceramente yo creo que no, porque hay muchas afines a estas "personas" que además como tal dejan mucho que desear y como governantes, ya no digamos.
    Ya veremos que pasa con la exclusividad de algunas entidades.
    Investiguemos y tendremos posibles agravios comporativos para denunciar.

    José Luis

    ResponderEliminar
  7. Como bien dices José Luis, solo hay que ver el local por encima de la Rectoria, que asociacion es la que lo tiene para uso y disfrute, y quien son el consejo regidor de la misma.

    ResponderEliminar
  8. Increible!!!

    Mireu, així tindran registre de les reunions que es facin. Em sona al que explicaven pares i avis fa més de 40 anys.
    Si pel carrer ens troben parlant a més de 4 també ens disoldran?

    I això de "liberalitzar" vol dir que volen utilitzar l'espai públic per a fer negocis privats?
    o aquesta senyora no sap de què està parlant?
    en tot cas seria "alliberar"...

    no té desperdici.

    TPC

    ResponderEliminar
  9. Crec que volen montar una granja de cargols en el local.

    Jordi Fort

    ResponderEliminar
  10. !vaya, vaya! el minusculo localcito hay que liberarlo, para necesidades del ayuntamiento, que mal estamos, con tanta reforma y es que no se acuerdan que tienen una sala vacia en el antiguo ayuntamiento y otros locales que pueden ser polivalentes, aunque entiendo, que quieran el localcito, es tan mono y que importa la AVVCANMASSUET, si solo dicen la verdad, a quien le importa la verdad y los problemas de los vecinos, ande yo potente riase la gente, mira por donde esto da para un monólogo o una obra de teatro, me voy a poner manos a la pluma, o mejor un corto, no,no un betseller, hay que ser práctica, lo titularé el localcito liberado, jopetas me suena a la pelicula del pisito.! Pues no se dice por ahí que quieren montar una granja de cargols! !!no quieren utilizarlo para guardar todo el material y camiones de la brigada y todos los materiales, para arreglar el parque de can massuet y la piscina, a parte crearan en el localcito un chiqui park infantil y pistas de padel y varios proyectos más, pero es secreto!¿ y os preguntareisdireis como se puede hacer todo eso en e localcito? nanotecnología, chicos que no estais en la onda.

    Pdta. si es por un bien por el pueblo, el localcito para el pueblo, todo por el, pueblo, pueblo,pueblo, pueblo. Marga Silvestre.

    ResponderEliminar