martes, 5 de julio de 2011

1.332 persones menys a l'atur (Dosrius es una excepció)

Les dades del mes de juny han estat positives. El nombre de persones aturades a la comarca del Maresme s'ha reduït i, percentualment, ho ha fet per sobre de la mitjana de la província de Barcelona i de Catalunya. En concret, segons les dades analitzades per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, al conjunt de la comarca consten com aturades 35.290 persones, 1.332 menys que el mes de maig.

.../....
L'atur per municipis

El descens de l'atur s'ha registrat a tots els municipis del Maresme, a excepció de Caldes d'Estrac on s'han registrat 5 persones més a l'atur; Dosrius amb 6 aturats més , Vilassar de Mar amb 11 desocupats més i Tiana on no hi ha hagut cap variació respecte el maig.

En xifres absolutes, els municipis on hi ha hagut un descens més destacat han estat Mataró (-373); Calella (-158); Malgrat de Mar (-134), Pineda de Mar (-131) i Premià de Mar (-99).

Pel que fa a la taxa d'atur, se situen per sobre de la mitjana comarcal: Pineda de Mar (20,09%), Mataró (19,71%), Tordera (18,16%), Premià de Mar (16,73%) i Calella (15,63%).

D'altra banda, 6 municipis maresmencs tenen una taxa d'atur inferior al 10%: Alella (8,95%), Sant Vicenç de Montalt (8,81%), Cabrils (8,77%), Tiana (8,72%), Teià (8,69%) i Cabrera de Mar (7,81%).

Podeu veure les dades de tots els municipis, clicant sobre el Report d'Atur del mes de juny elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Mareme.

Font: Consell Comarcal de Maresme

3 comentarios:

  1. Son residents a Dosrius que estan aturats, la majoria de la gent de Dosrius te que anar a altres ciutats a treballar, així la feina o l'atur es produeix en altres llocs, nosaltres som espectadors passius, amb politiques equivocades, de aparador o inexistents el que tenim es estancament.

    ResponderEliminar
  2. Doncs jo conec a un que viu i treballava a Dosrius i està en aquesta llista d'aturats

    ResponderEliminar