sábado, 2 de octubre de 2010

Reunió de junta del dia 1 octubre 2010

Assisteixen a la reunió Luz, Encarna, Isidro, Silvestre, Miguel Angel i Jordi. Excusa la seva presència Marga per estar implicada en activitats del grup de teatre "El telón".

Punts a tractar:

Excursió Mont Sant Benet
Valoració Assemblea
Presentació Junta a equip de Govern
Presentació documentació a entitats jurídiques
Canvi firmes banc
Reunió Ibers

Excursió Mont Sant Benet
Silvestre presenta extensa documentació sobre la visita a Sant Benet de Bages, tant a nivell de fulletons com de pressupostos (visites guiades, menjars i pressupost autocar).

Els números presentats són:

Adults:
Visita Sant Benet - 10,55
Menjar - 16
Visita Manresa - 3

Nens:
Visita Sant Benet - 7,55 (de 7 a 12 anys)
Menjar - 10
Visita Manresa - 3

Autocar: 430 IVA

Es fa un càlcul d'aportació de 10 euros per persona per pagar l'autocar.

Després de realitzar la valoració econòmica, s'estableixen els següents preus:

Adults socis: 30 euros
Adults: 40 euros
Nens socis: 23 euros
Nens: 30

Es decideix que les inscripcions es realitzaran al bar de les Piscines de Can Massuet. Si bé Luz farà difusió pels Casals de Gent Gran i Jordi per Dosrius i Canyamars, encarregantse ell de la recepció de la paga i senyal que s'estableix en 10 euros per persona i que s'hauran de realitzar en el moment de la reserva.

Jordi s'encarregarà de realitzar els fulls d'inscripció i així com de la publicitat. S'acorda fer a més del cartell, un "flayer" informatiu.
En aquesta informació caldrà esmentar que els nens que tinguin el carnet de Super 3 (i que el portin) tindran la visita guiada a Sant Benet gratuïta, el que suposa un estalvi de 7,55 euros.

La sortida es farà des dels tres nuclis:

Can Massuet: 08:00
Canyamars: 08:15
Dosrius: 08:30

Silvestre s'encarregarà de realitzar totes les gestions per a les reserves.

Valoració Assemblea
Cada un dels assistents dóna la seva opinió respecte a l'assemblea general ordinària tinguda el dia 26 de setembre. Es fa incidència en les preguntes realitzades pels socis al Regidor de Nucli.

Presentació Junta a equip de Govern
S'acorda demanar hora per presentar la nova junta a l'alcalde ia l'equip de govern. En la mateixa es farà un repàs dels temes que preocupen els veïns.

Reunió Ibers
Isidro informa que es celebrarà el proper dimecres 6 d'octubre a les 18:45 a l'Ajuntament. Esmenta la conferència de l'arqueòleg Sr . Palomo. Que hi haurà actes al llarg d'una setmana, que cada escola treballa el tema durant tot l'any, que hi haurà un taller d'eines (Marc) i que l'espectacle final serà una escenificació d'una batalla ibera.
Es comenta la possibilitat de senyalitzar el camí de la Cova Sepulcral, realitzar una actuació en aquest espai i posar una placa.

Presentació documentació a entitats jurídiques
Jordi exposa que cal portar la documentació del canvi de junta a entitats jurídiques de la Generalitat. Llum s'ofereix a portar-lo. Silvestre comenta que no cal anar a Barcelona, que hi ha una oficina a Mataró. Silvestre buscarà la ubicació de l'oficina i us la proveirà a Llum. Jordi proporcionarà la documentació que ja està preparada i degudament signada a Llum. Jordi proposa una mena de dietes (quilometratge) per a les gestions que requereixin de desplaçaments. Així, s'acorda pagar, pàrquing, peatges i 0,18 euros per quilòmetre, si escau a qualsevol membre de la junta que hagi de realitzar gestions d'aquest tipus.

Canvi firmes banc
Jordi comenta que Miguel Ángel com a tresorer, Marga com a secretaria i Jordi com a president, s'han de presentar tant a "la Caixa" com a "Laietana" per fer el canvi de signatures. Jordi presentarà la documentació prèviament a les oficines i cada un dels esmentats que passi per l'oficina i signi. Jordi proposa, ja que hi ha hagut un canvi de tresorer, demanar un canvi de claus d'accés a la banca en línia.

S'afegeix a l'ordre del dia el tema de la castanyada (31 d'octubre).
S'acorda fer una festa de Halloween
Repartir castanyes a la festa (uns 8 quilos)
Realitzar un taller de panellets la setmana anterior.
Silvestre procurarà buscar una tallerista per a aquest.
L'associació proporcionarà els ingredients i més endavant es fixarà el preu de l'activitat.

Luz fa una proposta de tertúlia amb els nens. Es creu convenient integrar-la dins de la Quinzena Cultural.

Isidro comenta que caldrà informar el Consell d'Entitats de que serà ell qui estarà com a representant de l'entitat. Jordi prepararà la instància.

S'han de demanar a Jorge Reyes un llistat complet dels socis. Es repartiran telèfons i es dirà un a un per recordar el tema de la excursió. S'hauria de crear un grup de correu amb els mails de tots els associats. Possiblement més endavant realitzar una campanya d'actualització de dades. Jordi comenta que no fa massa ja es va fer.

Encarna proposa per al concert de nadal a l'Ermita de Sant Andreu del Far, una coneguda seva: Miriam Luna. Ens comprometem a buscar a nivell individual informació respecte a ella per Internet (youtube) i que Encarna demana un pressupost inicial.

Silvestre, informa que té contactes perquè pugui venir un grup de batucada de Sant Andreu per la calçotada.

Sense altres temes a tractar, finalitza la reunió a les 21:15 minuts.


El president
(Per absència de la secretària)

No hay comentarios:

Publicar un comentario