viernes, 8 de octubre de 2010

Sortida Cultural al Monestir de Sant Benet i Manresa

Dissabte 30 d'octubre

Per Visitar. Recorre el passat del Monestir
Món St Benet, inaugurat el novembre de 2007, és un projecte cultural, turístic i de lleure d'una gran singularitat, amb una clara projecció internacional. Envoltat d'un entorn natural incomparable, Món St Benet fusiona l'art medieval i la natura per oferir un espai únic a Catalunya. Amb el mil•lenari monestir com a principal reclam, Món St Benet integra d'una forma harmònica diversos usos i projectes per configurar una proposta d'oci i cultura atractiva i pensada per a tots els públics.
El monestir de Sant Benet és dels pocs monuments en què les diferents èpoques, des de l'alta edat mitjana fins al modernisme, hi ha deixat la seva empremta. El monestir romànic, l'època gòtica, el desenvolupament barroc, el modernisme hi han deixat el seu llegat monumental.

El sentit dels sentits
Un experiment on tu ets protagonista. Visita a la Fundació Alicia.
Alícia és una proposta de recerca científica i gastronòmica, liderada per Ferran Adrià, única en el món. Podrem visitar aquest espai de recerca i experimentar amb les nostres percepcions en el taller-demostració "El sentit dels sentits". Com funcionen els nostres sentits en el moment de menjar? Ens ajuden o ens enganyen? Per què mengem unes coses i no d'altres que també són comestibles? Tastarem, degustarem, en un joc que ens farà més conscients de nosaltres mateixos, i de la importància que té la cuina com a tret diferencial dels humans.

Manresa Medieval
Endinsar-se pel nucli antic de la ciutat seguint les petjades medievals. Descobrir la trama urbana medieval, com a exemple de configuració de les ciutats...

Sortida:Can Massuet: 08:00h
Canyamars: 08:15h
Dosrius: 08:30h

Preus:
Adults socis: 30 euros
Adults: 40 euros
Nens socis: 23 euros
Nens: 30 euros

Inclou visites guiades al Monestir, Fundació Alicia, Manresa Medieval, així com el dinar i l'autocar.
Els nens que vinguin amb el carnet del Super3 tindran un descompte de 7,55 euros (visita gratuïta a Sant Benet). Els jubilats i nens de 8-12 anys, tindrán descompte en la visita a Manresa i els nens menors de 8 anys: gratuït.

Inscripcions: Bar Les Piscines de Can Massuet. S'haurà de formalitzar una paga i senyal de 10 euros per persona. Per a més informació contactar amb Jordi Cros. Telf 629.753.206

Organitza: Associació de Veïns de Can Massuet del Far
Col.labora: Ajuntament de Dosrius / Bar Les Piscines Can Massuet

Veure PDF

1 comentario:

  1. Apuntaros,no importa de donde seais,el precio está de fabula y la excursión, ni que decir.Lo pasaremos en grande, en una jornada inolvidable.Esta salida es en familia y está pensada para todos los miembros de la misma,desde niños a abuelas-os.

    ResponderEliminar