jueves, 21 de octubre de 2010

Instància presentada respecte al rocòdrom



EXPOSO:

Des de fa mesos és fàcil veure que hi ha persones que utilitzen el rocòdrom de Can Massuet, la qual cosa ens sembla perfecta. Hi ha una instal-lació municipal i la gent la utilitza. Perfecte. En qualsevol cas considerem que l'ús no és del tot correcte. No se sap quan s'utilitza, ni per qui. Les persones que l'utilitzen no s'acrediten en cap lloc. I si algú es cau i està sol?. Si no ha informat en cap lloc que va a utilitzar el rocòdrom i té un accident, qui és el responsable?

SOL-LICITO:

1.- Es creï un registre d'utilització del rocòdrom i aquest es gestioni des del Bar Les Piscines, ja que forma part de la concessió d'aquest establiment municipal, obligant a les persones que l'utilitzin deixar el seu DNI. Deixem a l'Ajuntament la potestat per que l'establiment encarregat del manteniment de les instal-lacions, que ens consta que es fa, pugui cobrar per l'ús del mateix, tal com passa amb les pistes de tennis, que es cobra per hores.
 

2.- Es tanqui la zona del rocòdrom amb clau perquè els nens i adults no puguin accedir-hi, sense previ avís al Bar Les Piscines.
 

3.- Informar aquests canvis de gestió al Bar Les Piscines i posar un cartell informatiu a la zona del rocòdrom de l'obligatorietat de deixar les seves dades en l'esmentat local, abans d'utilitzar les instal.lacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario