miércoles, 20 de octubre de 2010

I Rogaining El Corredor

28 de novembre de 2010 a les 9
Zona Esportiva de Can Massuet el Far
Organitza: Club Esportiu Oros

Activitat:

Oberta a tothom que disposi de capacitat d'orientació i resistència per navegar a través de la xarxa de pistes, camins, senders i corriols de la Serra del Corredor. Equips de 2 a 5 persones.
De la zona esportiva de Can Masuet - El Far (Dosrius), Cursa Score(lliure) d'orientació, des de las 9h del matí fins, com a màxim, les 15h de la tarda. Mínim 3h.

Amb tant sols un mapa i una brúixola s'han de visitar el màxim nombre de controls distribuïts sobre el mapa del Corredor. Els controls tenen diferent valor segons la dificultat física i tècnica. Guanya l'Equip que aconsegueix més punts: Estratègia – Treball en Equip – Orientació – Elecció de Ruta – Resistència - Diversió.



Mapa:

Nou, elaborat per l'ocasió, El Corredor Nord, d'escala 1:15.000 i equidistància 10 m. realitzat l'hivern del 2009 i estiu del 2010.



Terreny:

La Serra del Corredor és un sector de la Serralada Litoral catalana, situada entre el Maresme i el Vallès Oriental. Boscos vora el mar on destaquen les esplèndides pinedes de pi pinyer del vessant litoral, que es transformen en alzinars, rouredes i suredes cap a d’interior del massís. Els dolmens neolítics, les restes ibèriques i les esglésies medievals s’insereixen en un paisatge divers de conreus, boscos i masies, producte dels usos agroforestals dels darrers segles. Molt a prop del seu cim (642,2m.) hi ha el Santuari del Corredor.


http://www.oros.orientacio.org/





Col-labora:

Centre Excursionista Dosrius

AVV de Can Massuet del Far

La Colla del Pilón

No hay comentarios:

Publicar un comentario