lunes, 14 de enero de 2013

Crònica del Concert de Nadal de Can Massuet del Far


Segons el previst, el dia 30 de desembre de 2012 es va celebrar el concert de Nadal a l'ermita el Far, sense que afectés el canvi d'horari efectuat per l'organització per tal d'adaptar-lo a les característiques pròpies d'un recital de cant i piano a càrrec de la soprano Isabel Ladrón De Guevara i la pianista Mª Del Mar Correu Parales.
L'audició va constar d'un repertori d'onze cançons dividides en dues partes amb una breu pausa entre les dues. Temes de Poulenc, Fauré, Toldrà, Debussy, Hahn i Pau Casals. Un conjunt englobat sota el títol "Les chemis de l´amour".
Aquest va ser un repertori de cançons intimistes i romàntiques, que van crear l'atmosfera idíl·lica per gaudir d'un elegant, càlid i perdurable concert.
La soprano Isabel Ladrón De Guevara, veïna de Can Massuet va ser educada dins de la societat francesa i va estudiar a l'Escola de Musica del Liceu.
La pianista Mª del Mar Correu Perales, una reconeguda professional que ha recorregut escenaris formatius i artístics com el Conservatori de Girona, Conservatori de Música del Liceu, compta amb un Màster de Musicologia i Educació Musical, ha realitzat concerts en diverses Comarques de Catalunya i Portugal.
Durant el concert es van mostrar excepcionals, fent valer el seu domin i experiència. El resultat va ser una entrega incondicional d'un públic assistent que amb una notable sintonia va provocar una marea intermitent e intensa d'aplaudiments al final de cada peça.
En definitiva un duo que sense dubte mereix no perdre de vista, ja que ens sorprendrà en un futur immediat pel seu talent i complicitat.
Una vegada finalitzat el concert es va fer entrega d'un ram de flors, gentilesa de la floristeria Jovi de Can Massuet, a cada una de las intèrprets. Amb el calor d'un aplaudiment de reconeixement més que merescut, les protagonistes van tenir el detall de fer un parell de bisos que el públic va festejar àmpliament.
Posteriorment, la justa de l'AAVV va emplaçar als assistents al concert del proper any, ja que aquest ja constitueix tot un clàssic i posteriorment es va oferir un petit refrigeri, a les portes de la pròpia ermita, per tal de poder intercanviar opinions i comentar el concert.
En resum un concert que va commoure a tot el públic assistent, pel que des de la Junta de aquesta Associació de Veïns ho considerem tot un èxit. Gracies a totes i cada una de les persones, que va interpretar, assistir, col·laborar, i una especial menció a Jordi Reñé Vernet, que desinteressadament va oferir el piano amb el que es va fer el recital, també a les persones de la junta i a altres que son associades que van voler ser-hi, però que no els va ser possible, per estar realitzant altres actes nadalencs que es realitzaven a la mateixa hora al municipi de Dosrius. A tota gracies una vegada més per haver-ho fet possible.
2 comentarios:

  1. Muchas gracias por el fantástico recital al que tuvimos el placer de asistir.

    ResponderEliminar
  2. Gracias a todos por vuestra asistencia, sin vuestra presencia, no tendría razón de ser.Mil gracias de parte de la Junta de la AVV. Can Massuet.

    ResponderEliminar