domingo, 20 de enero de 2013

A QUI PUGUI INTERESSAR-Coral Cluster

A QUI PUGUI INTERESSAR

Coral Cluster inicia les seves activitats el 2007. En el decurs d’aquest temps ha ofert concerts de Nadal i de fi de curs (Juny) a Dosrius, Canyamars i El Far, a mes d’algunes actuacions puntuals dins i fora del nostre municipi. Apart de cançons popular i nadales, el repertori ha sigut variat incloent obres de Mozart, Bach, Mendelssohn, Faure, Haydn, Greig i altres. Actualment estem preparant, a mes a mes d’un nou repertori de cançons clàssiques i populars catalanes, una missa brevis de Mozart per cantar, juntament amb una coral de Barcelona, a la cripta de la Sagrada Família. Les actuacions en que hem estat acompanyats d’altres corals (Argentona, Mataró, La Garriga, Igualada, etc.) han posat de manifest la necessitat de reforçar la nostre coral, que en aquest moment es compon de 16 membres, amb la incorporació de nous cantaires, amb la finalitat no tan sols de posar-nos a l’altura d’altres corals amigues, sinó també d’assolir millors resultats en un repertori ambiciós.
És per aquest motiu que fem una crida a aquelles persones a qui pugui fer il·lusió d’incorporar-se a la coral i passar-ho be cantant (no és necessari saber música), tot i gaudint de la dinàmica d’un grup divertit i ben avingut. Els assajos es fan els dilluns a les 20,30 a l’escola del Pi.
Les persones interessades poden posar-se en contacte amb el nostre director Cesc Torner o amb qualsevol membre del grup, be personalment be a través de:

Per Coral Cluster
Josep Terés
President

No hay comentarios:

Publicar un comentario