jueves, 7 de julio de 2011

Escrit presentat per el personal de l'Ajuntament de Dosrius a l'Ajuntament de Dosrius

Veure Document

Sembla que ja es nota que falta un informàtic a l'Ajuntament. El document està girat (al revés).
Potser ara ens adonarem que no són temes personals, sinó que va molt més enllà.

7 comentarios:

  1. También son falta de ganas de hacer las cosas bien, porque imprimir una hoja recta no hace falta ser titulado en internet. Lo que si esta claro es que todas tus tareas no las va a suplir nadie seguro. Ya mismo va la Silvia a montar los equipos de música para la fiesta mayor!!

    ResponderEliminar
  2. He llegit l'escrit dels representants dels treballadors, hem sembla del tot just i equilibrat, posa l'accent en els punts que calen i desmonten l'argumentari del equip de govern. Enhorabona per aquesta pressa de decisions i postura clara devant uns acomiadaments del tot injustos, dificils d'entedre.
    Reconeix el paper dels representant dels treballadors i les obligacions legals de contar amb ells, i posa l'enfasi en reconduir per diferents vies els acords del equip de govern-
    Un tema que no acabo d'entendre és l'us de mecanismes de desactivació de les manifestacions, posicionaments, etc dels treballadors i ciutadans, apel.lan a qüestions de caire "politic", com si la politica fos, sempre el "partidisme". És licit poder defensar publicament una posició contraria a una decissió incongruent, lesiva i desacertada que te implicacions pels drets de les persones, i no tenir la por permanent de si és catalogat com partidista, al cap i a la fi, les administracions esdevenents espais permanents d'acció partidista i no te per què ser tinguda amb por. El que no vull per a mi, no tinc que fer-li als demès.
    Insisteixo bona acció dels representants que se posicionen clarament devant aquest atac frontal als drets dels treballadors i les accions justes i mesurades de l'administració local.
    La meva pregunta és la següent, si l'equip de govern no dona un pas en positiu per poder reconsiderar la seva actuació, que estan disposats a fer els representants dels treballadors i els traballadors. És un dubte que no intueixo.

    Silvestre Moreno

    ResponderEliminar
  3. pues verdaderamente está por ver,de todas formas los representantes de los trabajadores se han comenzado a mover y eso no solo es importante,sino digno de reconocer y agradecer,porque lo que resulta a veces sencillo o facil,con presiones mendioambientales añadidas desde dentro fundamentalmente,pues dificulta por así decirlo la toma de decisiones y los movimientos,pero confio plenamente que una vez han dado este paso, defenderan los intereses de los despedidos plenamente y con firmeza.

    ResponderEliminar
  4. Creo que el escrito no tiene desperdicio. Mi apoyo incondiconal y total a todos los trabajadores y trabajodaras que han hecho posible esta acción totalmente civica y de sentido comun. No como otros que parece ser no tienen ningun escrupulos, ni sentimientos, ni moral, ni nada de nada.
    San Martin va viniendo....

    José Luis

    ResponderEliminar
  5. Hay un dicho, que dice que rectificar es de sabios y que equivocarse es de humanos,¿será sabio, será humano? de momento, es importante la reacción de los trabajadores, con el escrito
    y espero y deseo, que sean todos los trabajado-
    res del ayuntamiento, porque hoy pueden ser ellos y mañana tú, no quiero ser irónica, pero
    creo, que PSOE, significa partido, socialista,
    OBRERO, español, es correcto o me equivoco.
    Mi apoyo incondicional a todos aquellos-as, que
    habeis reaccionado con justicia, que falta hace.

    Marga Silvestre

    ResponderEliminar
  6. Desde luego, no me creo que vayan a reconocer ni una coma. En este caso el silencio será su respuesta. Lo he visto en muchas ocasiones.

    Pero felicidades a los trabajadores en haber dado un paso adelante y dado un golpe de puño encima de la mesa. Yo hacía días reconocía en un pequeño comité de vecinos, que no iba a dar un paso a favor de los trabajadores hasta que viera que "ellos" se mojaran. Ahora ya estamos todos en el mismo barco.

    Impedid que el miedo os siga controlando. Porque si no, hoy serán sus sueldos, al día siguiente trabajadores a la calle, y de aqui a dos días subir los impuestos un 20%, y menos servicios, y asi hasta que no quede nada.

    BASTA !!!

    El ayuntamiento es del pueblo para el pueblo, no PRIVADO de algunos pocos para sus intereses.

    Domingo todos a manifestarnos.

    ResponderEliminar
  7. Enhorabona als representants dels treballadors de l'ajuntament, fan servir potents arguments que posen en evidencia les incongruències dels oficialment esgrimits per justificar els acomiadaments, i fan un raonament i unes conclusions del tot correctes.

    Pot ser ara que els toca viure en primera persona el "modus operandi" dels nostres gestors mes propers podran entendre millor per que ens venim queixant de fa anys algunes persones sobre la manera que tenen alguns gestors de interpretar les cosses i les lleis en funció del que els convé en cada moment.

    Ara toca esperar la resposta de l'Ajuntament si la donen, teniu el suport de molts conciutadans.

    ResponderEliminar