miércoles, 13 de julio de 2011

Això és una zona verda o un abocador?

Instància presentada 13/07/2011


EXPOSO:
Des de la nostra entitat valorem molt positivament el fet de que s'hagi fet una neteja dels arbres que tocaven la línia elèctrica a la carretera d'accés a Can Massuet. Al principi, pràcticament tal com s'anava tallant es procedia a la seva recollida, més tard hem vist passar dies i dies amb totes les branques tallades al lateral de la carretera amb el risc que això suposa, més a l'estiu i amb les altes temperatures que estem tenint. Però la major sorpresa ha estat comprovar on anava a parar tot el que s'estava tallant: a la part inferior de la zona del rocòdrom de Can Massuet. Entenem que és "desvestir un sant per vestir a un altre". S'ha traslladat el problema perquè no sigui visible i s'ha convertit un espai catalogat com a zona verda en un autèntic polvorí al centre de Can Massuet.

SOL-LICITO:
La recollida immediata d'aquestes restes de tala i poda perquè es procedeixi al seu tractament adequat i torni a ser aquesta zona, amb caràcter general, com a zona verda en el que veritablement ha de ser, no un magatzem de material de l'Ajuntament (tubs, contenidors i altres) ni una planta d'emmagatzematge de residus vegetals.

Adjuntem imatges



3 comentarios:

  1. No us hi amoïneu!!!!.
    Segur que el Sr. Corbalan, “con sus manos”, ho deixarà tot net amb un tres i no res.
    Quins collons que tenen. Ens haurem de passar els propers quatre anys, vigilant que no acabin d’engegar el municipi a la merda, que poc l’hi falta. De veritat que es molt trist tot això.
    Ja veig que encara ena haurem de ajuntar uns quants, i a netejar la merda nosaltres mateixos. En el cas de que sigui així, compteu amb la meva col•laboració per el que faci falta

    Joan

    ResponderEliminar
  2. Esta circustancia es denunciable a medio ambiente,así que si no constestan en breve a la instancia y ponen punto y final al depósito de material combustible,se tenfra que interponer la correspondiente denuncia en el estamento que corresponda,estamos hartos de tantas chapuzas,que ponen en peligro la seguridad del municipio,sin importar en absoluto el riesgo que ello comporta de incendio forestal,hablan por un lado de civismo y por el otro hacen todo lo contrario.Es de locos.

    ResponderEliminar
  3. Estais indignados por esto y por muchas cosas más de este Ayuntamiento??. Venir mañana a la asamblea de "Indignats de Dosrius" a mostrar vuestro enfado. En el Bar Les piscines, a las 20h. "Fora vividors".

    ResponderEliminar