miércoles, 1 de febrero de 2012

La neu i el gel poden afectar demà el servei de transport escolar al Maresme

Davant de les previsions meteorològiques que apunten episodis de neu extraordinaris al Maresme, el Consell Comarcal ha activat el protocol d'emergències del servei de transport escolar. El servei es manté per demà sempre i quan la neu i/o el gel no suposin un perill per a la circulació dels vehicles.
Els serveis educatius del Consell Comarcal han contactat amb les policies locals, els mossos d'esquadra i les empreses que realitzen el transport escolar i demà a primera hora analitzaran la seguretat de totes les rutes. Si la neu o el gel poden suposar un perill, se suprimirà el servei de transport escolar.
La decisió es pendrà a les 7.00h de demà (dijous) una vegada rebuts els informes dels agents de seguretat.
En cas de dubte, les famílies poden trucar a partir d'aquesta hora als telèfons: 93 741 11 65 i 93 741 11 75, des d'on els serveis educatius del CCM els informaran de la situació.
El Consell Comarcal també ha contactat amb els centres docents per tal que puguin informar les famílies.

Font: Consell Comarcal del Maresme

Com sempre, igual de informats per part del nostre ajuntament. Passa igual en tots els municipis? Són els pares que han de buscar la informació? No és un deure de la nostra administració que se'ns informi d'això?

3 comentarios:

  1. Algu sap si han posat sal a la pujada de can massuet? Informa d'alguna cosa, s hores d'ara el magnific cartell lluminos.? Tenim, com a minim un pla d'emegencia activat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Botigueta de Cam Massuet2 de febrero de 2012, 2:43

      jo estic al 33 de avinguda cam massuet ( la Botigueta i están pasan tiran sal

      Eliminar
  2. El Plan de Emergencias del Ayuntamiento de Dosrius se llama "SALVESE QUIEN PUEDA".

    ResponderEliminar