domingo, 19 de febrero de 2012

Enhorabona Companys !!!

Ahir els nostres amics de la Colla del Pilón van participar en la Rua de Carnestoltes de Vilassar de Mar Un espectacle excel·lent, un vestuari, una carrossa i una posada en escena, impressionant. Resultat. Primer premi a la millor carrossa. 

Moltes felicitats amics!

1 comentario:

  1. Moltes gràcies amics de l'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE CAN MASSUET. Ha estat una nova i agradable experiencia. Haver obtingut el PREMI ESPECIAL TONI LINARES A LA MILLOR CARROSSA, ens omplena d'orgull i de satisfacció per el que representa, a nivell d'associació aquest premi; esforç, col·laboració i participació de cada ú dintre de les seves possibilitats i sobre tot disponibilitat; cadascú a aportat el millor que ha tingut, en definitiva un gran treball en equip.
    Un equip, on han estat dones, homes, nens, nenes i joves aportant idees, realitzant els diferents treballs de vestuari, complements, muntatge i fabricació de la carrossa, pintura, il·luminació, so, logística, escenografía, coreografía, etc.; tots les quasi 34 participants, aportant el millor de cada per donar cobertura a les diferents i nombroses arees que suposa participar en un esdeveniment d'aquestes característiques. Sense ells això no hauría estat possible.
    Gràcies a tots i que aquest premi sigui el reconeixement de tot aquest esforç i la ilussió que tots hem posat en aquest projecte.

    CENTRE CIVIC-CULTURAL I GASTRONÒMIC DE DOSRIUS
    La Colla del Pilón.

    ResponderEliminar