lunes, 17 de enero de 2011

La Rotonda de Can Massuet (millor dit dels tres nuclis)

Avui, l'alcade ha fet una entrada referint-se a la rotonda de Can Massuet (de Dosrius). La famosa rotonda que tants anys ha demanat la nostra entitat. En la reunió que vam mantenir la junta directiva de la nostra entitat amb l'equip de govern (25 d'octubre de 2010) se'ns deia i consta en acta "El president mostra la seva preocupacio en com afectarà el trànsit, sobretot per el tema del transport escolar. L'alcalde comenta que el mes important és la seguretat i que no s'ha plantejat tallar el trànsit. Creu que en cinc / sis setmanes pot estar finalitzat. El més important és la seguretat. Abans de nadal és confia que estigui realitzada. ".

Veure acta

Avui ens diu "
Segons les previsions, l’obra pot estar acabada durant la segona quinzena de març. Aleshores, serà quan podrem dir que la famosa rotonda de can Massuet del Far, desitjada i demanada durant tants anys, per fi s’ha acabat i hi podem transitar de manera normal!"

Fantàstic. Què és el que ha fallat?. Heu provat baixant de Can Massuet anar direcció a Canyamars. És jugar-se la vida, ja que no hi ha cap visibilitat.

3 comentarios:

  1. Molt encertat en el canvi de nom de la rotonda, al dir "la de can Massuet" sembla que la facin nomes per una part del poble, sovint la informació que ens arriba de l'ajuntament es que les inversions van majoritàriament cap a el vostre nucli, una espècie de Miami a la muntanya.

    A poc que facis l'esforç de mirar amb atenció la vostra realitat comproves que no es gaire diferent de la de la resta, les inversions son majoritàriament pegats amb poca planificació, la majoria fetes amb finalitats electoralistes que no resolen definitivament cap problema.

    El que es tractava en la cruïlla amb la carretera de Canyamars a Dosrius era de fer-la mes còmoda i mes segura per els seus usuaris, la solució demanava un estudi seriós,ara una vegada feta l'actuació comprovarem si es així, pel que sembla millorarà uns accessos i l'empitjorarà els altres.

    ResponderEliminar
  2. Si voleu mes dades de la rotonda:

    http://cancanyamars.blogspot.com/2011/01/teatro-del-bueno.html

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràcies Albert, ojalà com tu, avans de parlar, la gent es donès una volta per la Urbanització de Can Massuet, que no ens critiquin i ens diguin que somos " Los señoritos de Dosrius", que amb la quantitat de impostos que recullen d'allà dalt, hauríem de tenir una super urbanització i no la porqueria que tenim, un parque infantil amb les instal.lacions trencades, piscina de sorra en lloc d'aigua, poliesportiu amb goteres i cistelles de basquet que no baixen . . . . .

    ResponderEliminar