miércoles, 26 de enero de 2011

Construeixen una pista poliesportiva

L'equipament, a l'aire lliure, serà gratuït i el finança la Diputació
D'aquí uns dos mesos està previst que Dosrius es pugui dotar d'una pista poliesportiva exterior. L'equipament s'està començant a construir als afores del municipi, concretament al costat d'on estan instal·lats els horts urbans. La pista tindrà les mides reglamentàries per practicar-hi futbol sala i bàsquet, i accedir-hi serà completament gratuït. El cost dels treballs, assumit íntegrament per la Diputació, arriba als 80.000 euros i inclou el trasllat de sis arbres que actualment ocupen els terrenys afectats. La pista a més estarà situada al costat d'una àrea de jocs infantils.




L'alcalde de Dosrius, Josep Jo (PSC), va explicar que es tracta d'un superfície de 5.500 m² que està “situada en un lloc estratègic i d'esbarjo”. Jo es va mostrar convençut que les noves instal·lacions tindran una acollida molt bona, ja que “la pista situada a Canyamars és molt utilitzada”.

Aquest nou equipament esportiu està molt a prop de la piscina, de l'escola Encarnació Fonoll i també de la parcel·la on es començarà a construir l'edifici on hi haurà l'institut, que fa quatre cursos que funciona amb mòduls.

Publicat a El Punt 26/01/2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario