martes, 4 de enero de 2011

Ajut per elaborar un pla local de serveis socials

La Diputació ha atorgat a l'Ajuntament de Dosrius (Maresme) prop de 5.000 euros perquè el municipi confeccioni el pla local de serveis socials. El document, que tindrà una vigència de quatre anys, inclou, entre altres coses, la millora de l'atenció als ciutadans en matèria de serveis socials; a més, s'hi preveuen futures demandes i necessitats de la població en aquest àmbit.

Publicat a El Punt - 2/01/2011

2 comentarios:

  1. Bona noticia,

    Continua les implementacions de la Llei. Ara cal que el nostre Ajuntament desenvolupi el que diu la Llei 12/2007, d'11 d'octubre, de serveis socials en el seu titol IV sobre la PArticipació dels ciutadans(El títol IV regula la participació cívica en tots els nivells dels serveis socials. Introdueix el traspàs de la informació i els procediments de participació per a reforçar la capacitat de les persones d’incidir en la innovació i el futur dels serveis socials), amb les creacións dels Consells Locals de Serveis Socials, encara que a Dosrius no tindriem l'obligació, per no tenir obligació legal de prestar Serveis Socials, si que ho varem superar creant les places del equip bàsic de serveis socials, sense de tenir que dependre d'un organisme supramunicipal com era la comarca o un ente associatiu especific. De tal manera que coherentment caldrià constituir-lo per donar virtualitat a la propia Llei que lo proposa com una eina fonamental pel desenvolupament i implementació de la dita Llei. Fem possibles uns serveis socials més propers als ciutadans i usuaris.

    Per més informció vegeu
    http://www10.gencat.net/gencat/binaris/20071004_Lleiserveissocials_tcm32-64578.pdf

    Especialment lo relatiu a Participació dels ciutadans en el titol IV articles 54 a 58

    Salutacions

    Silvestre Moreno
    Treballador Social/Antropòleg

    ResponderEliminar
  2. Perfecte si es dona a la gent que de veritat ho necessita i no com sabem molts que els ajuts van a parar a qui pot fer trampa i no a qui realment ho necessita. Ser mare divorciada, amb dos nens de 6 o 7 anys i que el pare li passa la pensió quan pot i se'n recorda, a dia d'avui Gener del 2011 i segons serveis socials de l'Ajuntament no es suficient per rebre l'ajut ni de llibres ni transport ni de menjador.

    ResponderEliminar