lunes, 3 de enero de 2011

I seguim sense parar !!!


Seguim treballant en les Festes de Nadal. Hem començat, amb un taller de centres de taules nadalencs, coordinat per Luz del Mar (lease Experiment.ART), més endavant la gent de la Junta de l'AVV ha seguit treballant per poder dur a terme la cavalcada de reis i entre mig hem aconseguit tenir a Miriam Luna. No és una promesa, és ja una realitat musical, que hem tingut, diria en primícia, i amb orgull, que molt a dir en en el panorama musical.
Avui hem tingut la visita del patge reial. L'Ajuntament, no s'en va recordar del nucli de Can Massuet, però afortunadament l'AVV va poder contactar directament amb Ses Majestats Reials i vam tenir l'oportunitat de tenir, no un patge, ni, dos, sinó TRES!!!!. Més de 35 infants (nens i nenes) han parlat amb el patge real i aquest ja sabia com es deia (el nen o o nena) i els anys que tenia. La màgia del Nadal.....¿¿¿¿?????

A més els adults han participan d'aquesta festa que en principi era per a nens i nenes. Tot un èxit.
Ai Déu meu ... i encara no hem acabat !!!!!!
Qui vulgui alguna foto
del seu fill o filla (de forma gratuïta i enviada per correu electrònic) que es posi en contacte amb la nostra entitat.
Un agraïment al Bar de Les Piscines de Can Massuet que han facilitat la tasca. Sense ells, hagués estat impossible. Felicitats  !!

Feliç Nit de Reis a tots i ... els nens i nenes a dormir, que ells (els reis) ho escolten tot.....

2 comentarios:

  1. Felicidades, se que habeis tenido dificultades para encontrar alojamiento y vestuario apropiado para los pajes pero veo que a ultima hora todo ha ido bien.
    Creo que los reyes tendran en cuenta todo el esfuerzo, espero que os traigan muchas cosas.

    Tango la sensacion que en el ayuntamiento van a tener mucho carbon este año.

    Un buen año nuevo para todos

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona a tots per la feina que feu, ja semblava estrany això de tant pocs nens durant el patge real. Tot un èxit 35 nens i que diguin el que diguin.
    La Miriam Luna va omplir de calor la fredo de l'ermita, tot un encert, petita però canyona.
    Un reconeixement per Jordi, Luz, Isidro, Encarna, Margarita, i tant d'altres que fan possible continuar amb l'empenta de sempre.
    Silvestre

    ResponderEliminar