miércoles, 29 de diciembre de 2010

I l'Ajuntament no pot fer res?


Exposo: Amb data 2010.11.04 i número de registre d'entrada telemàtica (e-tram) E/000123-2010 l'AVV de Can Massuet va presentar una instància en la qual es deia:

"Hem rebut nombroses queixes de veïns en relació a uns gossos que salten la tanca de la parcel-la en què es troben al pas dels vianants, amb el perill que això suposa. La parce-lal en qüestió és al carrer Granollers, número 7.

Sol-licito S'insti als propietaris d'aquests gossos a complir l'ordenança municipal en tinença d'animals, i se li obligui bé a tancar-los o tenir-los lligats perquè no es posi en perill a ningú, ja que a més són de races considerades de risc."

Sol·licito: A dia d'avui seguim rebent queixes de veïns i considerem insostenible la situació. Haurem d'esperar que hi hagi una desgràcia per prendre aquest tema seriosament i donar-li solució d'una vegada per totes?.

Veure instància

1 comentario:

  1. Hi tant que pot fer, n'hi han moltes vies per actuar i arrivar si cal a la via penal i juridiscional, sols es necesita voluntat politica.
    Com associació de veïns podriem enllestir una campanya de conscienciació i generar les actuacions de protecció que creiguessim oportunes.
    Lo mateix que quan et posen una multa i acaben intervenint les teves comptes bancaries per ordre de hisenda per a pagar al ajuntament.

    Silvestre

    ResponderEliminar