martes, 4 de enero de 2011

Gossos. Tema tancat?

Com ja sabeu, des de l'AVV de Can Massuet del Far, hem anat tractant el problemàtic tema dels gossos a la nostra comunitat. Resulta del tot lamentable que ens assabentem per una veïna de les resolucions preses. Potser la paraula no sigui lamentable, però no volem perdre les formes. Tenim un altre caràcter. Mai perdrem les formes.
Ens ha de trucar una veïna per dir-nos que el problema ja està en vies de solució? I les instàncies presentades sense resposta? quedaran aquí, sense més? Si us plau ... No és tan difícil.
Agraïm al nostre Ajuntament que al final hagi pres cartes en l'assumpte,
que s'hagi mullat, de veritat, ho agraïm (i és el que calia fer) que se solucioni el problema d'una vegada per totes i que puguem caminar pel carrer sense sobresalts i sense veure en perill la nostra seguretat i sobretot la dels nostres fills i filles, però pensem que hi ha una manca de diàleg que no entenem perquè passa.

3 comentarios:

  1. Es realmente lamentable,que no se ponga en conocimiento las decisiones adoptadas y el estado de los asuntos en temas como este y otros muchos,que tanta inquietud crean,máxime cuando la AVV.ha realizado diversas gestiones al respecto

    ResponderEliminar
  2. Crec que hauríem de fer una instància exposant el que dius (que és el que pensem) i aprovar-la en la pròxima junta i donar-li difusió a la web.

    ResponderEliminar
  3. El Jo y la Silvia se pasan las instancias por el forro de los c..... no responden porque no les da la gana, van de "sobraos", a la AAVV de Can Massuet hace tiempo que la tienen "entre ojo y ojo", lo mismo que la resto de entidades o personas del pueblo que no les reímos las gracias, por suerte ya les queda poco....
    Por cierto ¿que solución le han dado al problema?
    Saludos desde Canyamaras, companys.

    ResponderEliminar