miércoles, 10 de agosto de 2011

A Can Massuet (l'enemic) ni aigua

En resposta a la instància registre de sortida 2716 de data 9 d'agost a que se'ns comunica (veure instància) que NO se'ns autoritza a utilitzar les instal.lacions municipals del local de COVASA, li recordem que tal com consta a la ORDENANÇA DE CONVIVÈNCIA VEÏNAL , CIVISME I DE LA VIA PÚBLICA del municipi de Dosrius....

"Tenir una informació àmplia, puntual i objectiva sobre els afers i les activitats municipals, a través del tauler d'anuncis de la corporació, dels mitjans de comunicació locals, municipals o privats, i d'altres mitjans com conferències, exposicions, anuncis, els proporcionats per les noves tecnologies, etc.

L'Ajuntament promourà i desenvoluparà les condicions i els serveis necessaris per garantir l'exercici dels drets i el compliment de les obligacions per part dels ciutadans."


SOL-LICITEM:


És per això que demanem que s'anunciï la xerrada sobres noves energies i l'assemblea general de la nostra entitat en la web de l'Ajuntament i en el plafó lluminós de l'entrada del poble i ja que la part inferior de l'ambulatori aquests dies, no registra cap activitat (almenys no consta a la web de l'ajuntament), reiterem la nostra sol.licitud per poder dur a terme ambdues activitats en aquest espai (COVASA).

4 comentarios:

  1. La ordenança

    http://www.dosrius.cat/arxius/infooficial/Ordenanca%20convivencia%20veinal.doc

    ResponderEliminar
  2. A ver si nos queda claro a todos. En el cartel luminoso del Ayuntamiento, no se anuncian las actividades que realizan las entidades porque a la regidora de cultura no le sale del coño. Ya impuso su voluntad en la legislatura pasada cuando solo era “cargo de confianza” así que ahora con más motivo.

    El local de COVASA no lo ceden a las entidades por el mismo motivo anterior. Tanto el local como el cartel son “suyos” y hacen con ellos lo que les da la gana, osease los utilizan en beneficio de sus propios intereses electorales.

    Si la Reina de Dosrius dice que no, es que no, que se lo pregunten al Rey de Dosrius y a sus bufones. Y es que la Reina de Dosrius tiene más cojones que el Rey y toda su corte junta.

    ¡¡¡ DIOS SALVE A LA REINA !!!

    ResponderEliminar
  3. A la hoguera con la Reina y el Rey

    ResponderEliminar
  4. En sembla vergonyos que una regidora no deixi un espai, quin motiu te per no deixar-lo?? esta clar que no volen que faci res.

    ResponderEliminar