jueves, 27 de octubre de 2011

ALERTA METEOROLÒGICA al Maresme per pluges

El servei de meteorologia del Consell Comarcal ha activat l'alerta al Maresme davant la previsió de precipitacions que, localment, podn ser intenses i abundants. Aquesta situació es produirà entre les 06.00h i les 24.00h de dijous 27 d'octubre.
Aquest serà el segon episodi de pluges fortes que viurà la comarca en pocs dies. El passat dilluns, 24 d'octubre, es van registrar els següents quantitats d'aigua en 24h:
  • Palafolls: 160
  • Malgrat: 132
  • Arenys de Munt: 89
  • Dosrius: 60
  • Cabrils: 57
  • Villassar de Mar: 52
  • Montnegre: 51
  • El Masnou: 44

3 comentarios:

  1. L'Antoni Valls Pou

    Ahir pel matí el Sr. Jo em demanà que enretiréssim una moció que ha presentat CiU Dosrius i per la qual es demana als edils del govern que renunciïn al cobrament de la paga extra de Nadal, seguint una política d'austeritat. Segons el Sr. Jo aquesta reivindicació ha adquirit un to de caràcter personal i que si no l'enretiràvem no ens tornarien a acceptar cap més moció aprovada amb consens. Us podeu imaginar el que li vaig contestar........Si en dubteu assistiu avui al Ple de l'Ajuntament a les 19'00 h.

    ResponderEliminar
  2. Seguim amb la tònica habitual d'amenaces. La Regidora Silvia Garrido ja va amenaçar a tots els treballadors/es de l'Ajuntament quan ells (els regidors) es pujaven el sou i tot seguit acomiadaven dos treballadors, que si acudien al ple, s'ho prendria com una cosa personal i podria prendre represàlies. Textual. Estàvem tots allí. Només queden tres anys. L'hivern sempre arriba.

    Salutacions Antoni

    ResponderEliminar
  3. Es muy facil decir, que es un tema personal, yo no lo veo personal, es nuestro representante, es el Alcalde de nuestro pueblo de ese pueblo, que alardea tanto, como puede permitir, que se amenazen o insinuar, a trabajadores que viven, pagan sus impuestos, no ir a un pleno, me parece vergonzoso, ¿donde está la democrácia?, si no te gusta lo que ves, ¿que pasa? no puedes tampoco decirlo, su deber es escuchar a todos los vecinos, aunque no sea de su agrado lo que dicen, es parte de su trabajo y lo que tiene que utilizar más, es la coherencia, si realmente le gusta tanto su cargo, sea más sincero y piense en su pueblo. Ese sería el Alcalde que necesitamos aquí.
    Y yo le puedo asegurar, que se perfectamente, donde he venido a vivir, lo que no quiero y lo que quiero, es tan simple, como complicado lo quiera cada persona de este municipio, pero sobre todo trasparencia que aqui, falta mucha.

    Tendría que sentarse y ponerse a pensar, se lo dice una nouvinguda y por supuesto egoista, que quiere los mismos servicios que en una ciudad, fijate hasta es vidente y por supuesto, que ha venido aqui a enderezar un montón de burros, eso lo ha dicho Vd. no yo, o es que también lee la mente, de verdad, sientese y piense lo que dice, no le hace ningún bien y piense en las personas de este pueblo. Vd es muy adicto a hacer pueblo, vamos a ver si es cierto.

    Marga

    ResponderEliminar