viernes, 7 de octubre de 2011

El CCM vol promoure accions conjuntes en serveis socials per optimitzar els recursos municipals

26 regidors i regidores de serveis socials del Maresme han assistit a la reunió convocada pel Consell Comarcal per explicar els plans i projectes d'atenció a les persones que es duen a terme des de l'àrea de Benestar Social.
Aquesta ha estat la primera presa de contacte entre les regidories de Serveis Socials i la conselleria comarcal de Benestar Social després de la constitució dels nous ajuntaments. Els responsables polítics han compartit la seva preocupació per la situació actual i com està afectant als serveis socials. La consellera Neus Serra ha explicat que "cada vegada és més necessari cercar fòrmules i accions conjuntes que ens permetin optimitzar recursos".
En aquesta reunió s'han explicat als ajuntaments els projectes que s'estan realitzant des dels serveis comarcals de suport a l'atenció primària, EAIA, Pla territorial per la convivència, atenció a la dona, transport adaptat i salut pública. El CCM presta aquest serveis en els municipis de menys de 20.000 habitants.
Han assistit representants dels ajuntaments d'Alella. Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, Dosrius, Malgrat de Mar, Mataró, Montgat, Òrrius, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Santa Susanna, Teià, Tiana, Tordera, Vilassar de Dalt i  Vilassar de Mar.

Font: Consell Comarcal del Maresme

No hay comentarios:

Publicar un comentario