lunes, 17 de octubre de 2011

ALERTA Prohibit fer foc fins al 31 d'Octubre

A causa de les condicions atípiques de calor i manca de pluja, la Direcció General de Medi Natural i Biodiversitat de la Generalitat de Catalunya allarga la prohibició de fer foc fins a finals d'Octubre .
De manera excepcional, queda prohibit encendre cap tipus de foc, inclosa la utilització de fogons de gas, barbacoes de qualsevol mena o similar, en els terrenys forestals siguin o no poblats d'espècies arbòries i a la franja de 500 metres que els envolta de les comarques amb més risc d'incendi. També queda prohibit cremar rostolls, fer focs d'esbarjo, fer foc per a activitats relacionades amb l'apicultura, llençar coets, globus, focs d'artifici o altres artefactes que continguin foc, i la utilització de bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

Més informació a gencat.cat
Font: ADF Serra de Marina

2 comentarios:

  1. Aquesta és la típica notícia que hauria de penjar l'Ajuntament a la seva web i enviar un butlletí a tots els subscriptors, enlloc de tenir penjat encara el cartell de la diada del 11 de setembre.
    Sort que l'associació de veïns fa feina. Gràcies

    ResponderEliminar
  2. Pues tiene toda la razón,pero como ya se constata aquí en este ayuntamientono hay funcionamiento que se precie eficaz,La ciudadanía está sin información necesaria para la seguridad del municipio y da igual.Antes se informaba por el boletín digital y hace un montón que no se recibe información,a lo mejor hay que darse de baja y tampoco lo sabemos.Esto es un suma y sigue de mal saber hacer.

    ResponderEliminar