jueves, 20 de octubre de 2011

Igual que aquí

L´Associació de Veïns de Mas Móra estrenarà dissabte el nou local social de la urbanització.

Amb l’estrena del nou local, situat a les instal·lacions de la piscina de Mas Móra, s’obre un nou espai de trobada per als veïns de la urbanització on podran realitzar-hi activitats formatives i de lleure que s’organitzin des de la pròpia entitat veïnal o des de l’Ajuntament.
El local compta amb una sala polivalent per a activitats, un despatx per a reunions i una zona per a manualitats, a banda d’un magatzem i els serveis.

A la construcció del nou local, finançat pel programa PUOSC de la Generalitat de Catalunya, s’hi sumen diverses actuacions de millora de l’entorn de les instal•lacions esportives de Mas Móra com ara l’arranjament de l’accés, la delimitació de la piscina amb una nova tanca de seguretat o l’enjardinament de la zona.

La inauguració del local tindrà lloc dissabte, dia 22,  a la una del migdia. A partir de les dues començaran les activitats organitzades per l’Associació de Veïns, com una botifarrada (preu del tiquet 5€) i  activitats durant la tarda com l’actuació de Miquelet Pallasso, una exhibició de country, ball salsa, judo, flamenç i ioga, entre d’altres.

Font: Ajuntament de Tordera

1 comentario: