domingo, 30 de septiembre de 2012

ESCRIT DE PRESENTACIÓ DE LA NOVA JUNTA DE LA AVV. DE VEÏNS DE CAN MASSUET en la assamblea ordinaria de la mateixa, que va tindre lloc el dia 22 de setembre, en el local superior del Bar de Les Piscines de Can Massuet, per part de la Presidenta y en nom de tota la nova Junta.

En primer lloc agraim la presencia de totes les persones que heu respós a aquesta convocatória, fen costar amb aquest gest el sentir i esser de la propia Associació de Veïns de Can Massuet, fet que remarquem, ja que ens omple de satisfacció i il-lusió, per seguir aquesta tasca.

        També volem agrair a la totalitat dels membres integrants de la junta anterior, les seves aportacions que han dut a terme durant el temps de duració de la gestió anterior i agrair en forma particular al senyor Jordi Cros Ferrandiz, la seva dedicació incondicional a les gestions de president i representant oficial de la Associació de Veïns de Can Massuet.

        Per una altre banda hem de agrair la presencia del Sr Salvador Corbalán, en qualitat de soci i regidor de nucli i el fet de compartir el seu temps amb tots nosaltres. Despres d'aquests obligats agraïments, els membres de aquesta recent estrenada junta de la AVV de Can Massuet del Far, desitgem compartir el esborrany dels fonaments basics en els que es basará la nostra futura gestió.

        La Associació de Veïns de Can Massuet comença una nova etapa, tenim persones que ja han viscut experiencies associatives de forma activa i persones que s´estrenen en aquesta nova activitat i compromís. Una etapa que preten renovarse e innovar, per afrontar nous reptes, noves necesitats, en un marc social de una profunda crisis, i desmantejament imparable del estat del benestar, vivim en un panorama certament complicat, i desmoralitçador, ignorant les terribles consecuencies que se están produin derivades de la perdua i vulneració dels drets adquirits, amb lluita i sacrifici de les nostres anteriors generacions, sembla ser que el legat que estém a punt de perdre com son entre altres, el dret a una vivenda digne, el accedir a un sistema sanitari public o a una ensenyança pública laica i desde el respecte a la llengua autonómica com son el catalá, i creiem som drets basics i fonamentals i el punt de sortida del que va ser un sistema democratic. Resultaria dons vergonyós e imperdonable, que en un context aixi, les associacions de veïns que han desempenyat un paper importan en l'assoliment de aquests drets, no corresponguesin de la mateixa manera, per la defensa activa dels mateixos drets; es un deure historic, per aixó la implicació activa de la nostra entitat sempre que pugui ser, es convertirà en una cita de obligat compliment.

        Ja en el àmbit propiament de gestió interna us fem particips de la voluntat de la actual junta de apostar decididament per la formula del equip de treball con un tot, un espai participatiu, dinámic, de foment del aprenentatge i del protagonisme de tots i cadascu dels seus membres, amb afinitat i capacitació, que es permetin desenvolupar un format de funcionament correcte i participatiu de la entitat, dins i fora de la estructura.
        En aquesta direcció imformen que el calendari de activitats de la Associació de Veïns, será per tant revisat i sotmés a la elaboració conjunta i ampliament consensuada de tots els seus membres i quedará per tant pendent de posibles modificacions, de les quals s´informará puntualment mitjançan el bloc de la associació o altres medis disponibles.

        Aixi mateix els presupostos estarán supeditats a les previsions económiques, quotes i subvencions i qualsevol altre partida económica sigui perceptible de contabilitçar, el qual es realitçará a la major brevetat posible, a fí de complir amb el obligat calendari estatutari, pasam informació als socis dels resultats tan mateix la resta de informacions de interes que es consideri oportú.

        Per últim resenyar que la AVV de Can Massuet del Far, treballará com ho ha fet sempre, per la resolució dels conflictes originats entre els seus asocciats i l´administració local, desde la premisa de la voluntat i el enteniment. Treballará i aportará el esforç necesari per la recerca de la solució als problemas i salvaguardará el prestigi de la propia entitat i els seus drets, com la de la totalitat dels associats als que es deu i representa; entenem aquesta premisa com el camí llogic per poder treballar.

        Gracies una vegade mes de part de tots els integrants d'aquesta nova junta i desitgem que aquesta nova etapa sigui lo mes fructífera i gratificant per tots, per la seva ferma responsabilitat.

Llistat del membres i carrecs de la nova Junta:

Vocals:
Toni Reche,  Loren Pacheco,  Laura Alonso, Joaquin Roca,  Isidro Galiano,  Miguel Anguel Duque,  José Bolibar,  Silvestre Moreno Del Alamo.

Tresorera:  Silvia Masso
Secretaria:  Margarita Silvestre
Vicepresidenta:  Nunci Nieto

Presidenta:  Encarnación De La Rosa

3 comentarios:

 1. Fuerza y ánimos para la nueva Junta. Sin duda estaréis a la altura de los nuevos tiempos e inclemencias (no del tiempo) que están por venir.

  Un abrazo a todos
  Jordi Cros

  ResponderEliminar
 2. Gracias Jordi, de parte de la nueva Junta, eso esperamos, siempre con ilusión, pero con ardua y dificil tarea.

  ResponderEliminar
 3. Gracias, ex-president, "dificil", esa palabra me encanta Encarna, ja,ja,ja.

  Besos
  Marga

  ResponderEliminar