lunes, 10 de septiembre de 2012

Manifest de la Diada


MANIFEST


Des de l'Associació de Veïns de Can Massuet volem fer palesa la nostra indignació en veure com en els temps actuals, amb una situació de crisi brutal provocada pels polítics i banquers del nostre país, veient les dificultats que tenen la majoria de famílies per subsistir, més de 5.000.000 de desocupats a Espanya i situacions límits d'alguns habitants del nostre municipi que han de recórrer als serveis socials, així com l'acomiadament de treballadors de l'ajuntament per falta de recursos econòmics, insistim ENS PROVOCA INDIGNACIÓ que es procedeixi a enlairar una senyera que si bé és la de la nostra nació i ens sentim més catalans que ningú, és en tota regla, una bufetada als milers de persones que estan passant situacions d'extrema gravetat. Una falta de respecte a la gent i manca de sentit comú dels que han decidit aquest esdeveniment. Podríem dir el mateix respecte a la construcció de les pistes de pàdel.

Sembla com si fos ahir, que des de l'Ajuntament es va preguntar als components de la comissió de festes de Can Massuet, si volíem una senyera com les existents a Dosrius i Canyamars. La resposta va ser que NO. És més el missatge que apareixia a la samarreta de la comissió de festes d'aquell any deia "Nosaltres la portem al cor".


La Junta Directiva de l'AVV de Can Massuet del Far

Can Massuet del Far, Dosrius, 11 de Setembre de 2012

2 comentarios:

  1. Estoy de acuerdo, antes hay otras prioridades, como por ejemplo arreglar bien las calles, digo bien, no con parches y remiendos, que vergüenza ajena,de modo que no había presupuesto, y para poner una bandera que nadie ha pedido para ésto sí,yo tambien tengo en el corazón mis banderas la catalana, la española y la europea así que no se a quien quieren agradar colocando banderas a diestro y siniestro, por cierto se está incumpliendo la ley de banderas, porqué no están ondeando donde realmente deben estar , que es en el balcón del ayuntamiento, yo sé porqué, porque hay mucho complejo y mala leche y así no tienen (o piensan que no tienen que rendir cuentas a sus votantes)y como según tengo entendido (como no hay equipo que les tosa) ¡que no somos tontos! a más de uno en las próximas elecciones les van a votar los que ahora les ríen las gracias (no caerá ésa breva)

    ResponderEliminar
  2. Diuen que del que més t'afanyes a lluir és del que més et manca. Aquest govern de mediocres i rapinyaires no en sap més. Només els mou un sol objectiu, arreplegar amb interès propi i quant més millor. Ara és el detall de la senyera, ahir era l'acomiadament traïdor i malintencionat de personal de l'Ajuntament, abans d'ahir el pacte PSC / PP per governar en majoria, no fos cas que algú els hi pogués posar pals a les rodes a la seva supèrbia. Apujar-se el sou tot un detall d'honestedat. Les constants dietes i despeses de representació injustificades, tot un exemple. Can Canyamars una xacra provocada. Can Massuet potser tindrà les millors voreres del mon, pagant els propietaris és clar i de passada alguna comissió de CO..AL que no falti. Els carrers plens de bonys i forats, doncs no hi ha diners per això, només n'hi ha per pistes de padel i d'altres delicadeses de primera necessitat.
    Preguem-ne nota de tot això, i intentem que quanta més gent ho sàpiga millor. Segurament fins el Maig del 2015 no s'hi podrà fer gaire més que rondinar i maleir l'ombra d'aquesta colla de rapinyaires. Però el 2015 tindrem l'oportunitat de tornar a votar i tindrem l'opció de decidir si volem continuar així.

    Com deia ahir la Mònica Terribes. "Els Catalans fa anys que fem l'idiota, haurem de deixar de ser Catalans? No, haurem de deixar de ser idiotes". Aniria bé que els de Dosrius no emperesim tants anys per arribar a aquesta conclusió.

    ResponderEliminar