miércoles, 10 de octubre de 2012

Te Collons

En relació a la instància registre general de sortida 3159 en què se m'indicava textualment que és ilegigle i em requereix perquè precedeix en el termini de deu dies a la seva correcció, amb l'advertiment que transcorregut el termini indicat sense que .. / ...  

D'entrada comentar que sona estrany, fins i tot sembla una amenaça  

EXPOSO_

Si és ilegilbe per què tinc resposta? Qui la escrit? No era il · legible?
Hi ha resposta per part de l'Ajuntament però no contesten a qui la va presentar. Segons consta a la instància el representant legal és la presidenta de l'entitat. ¿¿¿??? Perquè no li contesten a ella o l'AVV de Can Massuet del Far que és qui realment presenta la instància ..

Ja que segons vostès era ilegilbe (registre d'entrada 4986) els resumeixo el que posa. Al matí ens truqen per dir-nos que no tindrem el local sol · licitat (el de covasa) l'esdeveniment era un taller de cuina (quin millor lloc, equipat com a tal i pagat ENTRE TOTS), La resposta és no, NO,! . Un cop més. Hem d'anar a la tarda a recollir la resposta per escrit. Sorpresa! No hi ha resposta.
SOL-LICITO:

Que sol · licito? Que em deixi de molestar (en singular). No formo part de l'AVV. Actualment hi ha altres resposanbles i s'han d'adreçar a ells. De fet aquesta instància la va presentar l'AVV de Can Massuet del Far, però com és ilegigle,,,,)

Jordi Cros
DNI 46039184-S

3 comentarios:

 1. No es que sea ilegigle,! porqué si contestan!,¿ es que son adivinos? !yo si lo soy! y les deparo un destino, no muy bueno.

  Kika

  ResponderEliminar
 2. La honestidad es un regalo muy caro, no la esperes de gente barata.

  Quino

  ResponderEliminar
 3. Yo no entiendo como en este pueblo no se han quitado de encima a según que personajes nefastos que lo tienen sumido en la tristeza, la division y la estupidez, por que mira que llevan años con el mismo cuento.

  ResponderEliminar