lunes, 5 de diciembre de 2011

Partits independents busquen punts comuns

Argentona acollirà el proper 17 de desembre la primera trobada de partits independents i plataformes electorals del Maresme. Aquesta reunió, organitzada per Tots per Argentona i la Plataforma Alternativa Ciutadana de Dosrius, té l’objectiu de ser un punt d’encontre entre aquestes formacions polítiques de la comarca que estan governant, o bé que treballen des de l’oposició als seus respectius municipis.
Punts en comú
Segons avança l’organització, en aquesta trobada s’espera poder establir “punts en comú” que poden ajudar a desenvolupar la tasca política a formacions que “no tenen cap recolzament exterior”.
Formacions confirmades
Ara com ara, hi ha vuit formacions que han confirmat la seva assistència: Agrupació Electoral Gent d’Alella, Tots per Argentona, Gent x Cabrera, La Plataforma Alternativa Ciutadana de Dosrius, Junts per Sant Pol, Nou Sant Vicenç, Corporació Electoral Vilassarenca i Opció per Vilassar (ambdues de Vilassar de Dalt). L’organització ha destacat també que s’espera que en els propers dies puguin afegir-s’hi altres i ha avançat que hi assistirà Gent de Gramenet com a formació convidada.

Font: Diari Maresme

No hay comentarios:

Publicar un comentario