jueves, 19 de mayo de 2011

Història recent del local anomenat de "Covasa"

Diversos veïns i associats ens pregunten perquè no fem activitats o les reunions al local de sota de l'ambulatori de Can Massuet.
 

Intentarem donar una mica de llum. No ens deixen.

El Full - Desembre 2010
El Full - Març 2011
 Instància presentada el 28/03/2011 - Reg. Entrada: e-31/2011
Resposta per part de l'Ajuntament de data 6 d'abril de 2011
Núm. Sortida 1344

Bengolgut senyor,

Hem rebut la vostra petició de data 29 de març de 2011, registre de entrada .../.. en la qual ens sol-liciteu poder disposar del local ubicat a sota el consultori metge de can Massuet del Far, amb la finalitat que la vostra associació hi pugui fer activitats.
En principi, aquest local encara manca acabar-lo d'habilitar, però la voluntat de l'equip de govern és que la seva utilitat sigui la mateixa que el local de les Cotxeres de Canyamars o el Casal d'Avis de Dosrius. Això vol dir: per a la gent gran, per als joves, ...amb l'esperit que hi puguin fer les seves activitats.
De fet, la regidora de la gent gran ja ens ha comentat que té pensat organitzar-hi un taller per Setmana Santa, que concentrarà tots dos casals, tant el de Dosrius com el de Canyamars, a can Massuet del Far. Tanmateix, molt aviat també s'hi instal-larà el nou dinamitzador juvenil per fer les activitats programades per la regidoria.
Pel que fa a la petició d'un local per a la vostra associació, se us ofereix, com sempre, el local situat a sobre el bar de les piscines de can Massuet del Far, prèvia petició a l'ajuntament, amb l'esperit d'organitzar el seu ús, com es el cas de tots els locals municipals.

Atentament

Josep Jo i Munné
Alcalde

Dosrius 4 d'abril de 2011

6 comentarios:

  1. Como siempre a espaldas de los usuarios,los locales de uso municipal,no los podemos utilizar,aunque pagemos su mantenimiento a través de los impuestos,al parecer son del Sr.Jo,por lo que puede decidir sobre quienes y que uso se les dá ,el local de Covasa,es un local social que puede y debe ser utilizado por todas las personas y entidades de Can Massuet,o incluso del resto del municipio si hiciera falta,teniendo sus horarios,espacios y actividades.Puede hacerse de todo y beneficiarse todas las personas individualmente o las entidades.Todos tenemos voz,podemos opinar y se nos ha de tener en cuenta,dar solución a los temas que se plantean sobre el uso del local de Cobasa,la descriminación de algún sector de la ciudadanía,es un hecho intolerable,que conste no estamos dispuestos a seguir aguantando de una institución municipal,tan emblemática como lo es un Consistorio Municial.el ayuntamiento debe de gestionar los locales y sercicios municipales para beneficio de la población en general.No son de su propiedad,aunque el Sr. Jo y algunos más de su círculo selecto aún cuando así lo piensen.Las deberes y los derechos se han de medir por el mismo rasero y francamente ESTAMOS HARTOS!!!!

    ResponderEliminar
  2. Alguien sabe que actividades se hicieron en semana santa, por lo que yo sé ninguna. Además los días que se pide en la instancia, ¿se hacía o hace alguna actividad?

    ResponderEliminar
  3. Lo que tenemos que hacer es pedirle al Sr. Jo el proximo domingo 22 de mayo los votos que le dejo Can Massuet hace cuatro años, por incumplimiento grave y manifiesto del conjunto de promesas que realizo y no ha cumplido. Solo deseo que su forma autartica de mando le pase factura y purgue su tacañeria, desplante y abuso de la confianza que la gente le dio.
    Este es uno mas de sus desplantes caprichosos a lo que la gente hace dia a dia sin recibir nada a cambio.
    Votemos por el cambio tranquilo pero seguro, nosotros podemos cambiar su obstinación y permanente incumplimiento de los acuerdos llevados a cabo en las comisiones de trabajo.
    O sea a votar el domingo, que nadie se quede en casa.

    Silvestre Moreno

    ResponderEliminar
  4. ¡¡¡¡QUE ESPERABAIS!!!!
    ESTE TIENE DE SOCIALISTA, LO QUE YO DE "PEPERA"
    ES UNA HIENA CON DISFRAZ DE CORDERO.
    ¡¡¡¡IPOCRITA, FALSO E INTERESADO!!!!
    NO SE FIA NI DE LA GESTION DE LOS SUYOS.
    LA LISTA DEL PSC SERA MUY LARGA, PERO SOLO GESTIONAN 3 PERSONAS A LAS QUE TODOS CONOCEMOS, LOS DEMAS SON PARA HACER BULTO Y COMO NO, EL LOCAL DE COVASA ES PARA UNA DE ELLAS.
    NOSOTROS TENEMOS LA SOLUCION ESTE DOMINGO
    ESPERO QUE NO LA DESAPROVECHEMOS
    POR EL BUEN FUNCIONAMIENTO E INTERESES DE NUESTRA SOCIEDAD.

    ResponderEliminar
  5. Jo vaig oferir un projecte d'iniciativa per a la gestió i dinamització del nou centre social i/o civic en Can Massuet del Far.
    Posar en marxa una programació regular d'activitats destinadas a tots els públics, coordinació de la cessió d'espais sol•licitats per les entitats. Amb l'objectiu principal de promoure la participació de la ciutadania. Especialment orientada a satisfer les noves necessitats i demandes de la societat actual.
    Com ara; Cultura, Formació, Tallers , Projectes, Exposicions, Conferències i debats, Espectacles de petit format , Celebracions anuals, Cooperació amb grups i associacions.

    Em vaig oferir per organitzar/dinamitzar un ampli ventall de propostes.
    Crec que un centre cívic constitueix un referent per al teixit associatiu del municipi, per dónar suport a les iniciatives de les entitats. La cessió d'espais a de ser un dels serveis bàsics del centre i consisteix en la cessió de sales a entitats i grups que ho sol•licitin.
    Al nou centre es poden desenvolupar activitats programades a nivell general, i també es podrien portar a terme els projectes d'entitats locals amb les quals s'estableixin acords de col•laboració.
    ¡Però arribi tard!, ja estava adjudicat i gestionat per Toñi, segun Josep Jo.

    Estic convençuda que d'una manera o una altra hi haurà lloc per a tot aquell individu o col•lectiu que desitgi o necessiti un espai públic com aquest, per realitzar activitats a favor de la nostra societat, Ja que al capdavall, aquest és el fi d'aquests espais.

    ResponderEliminar
  6. Coño, pues que no salga la Toñi, muerto el perro se acabo la rabia

    ResponderEliminar