miércoles, 25 de mayo de 2011

El PSC estudia governar en minoria

El PSC de Dosrius, amb l'incombustible Josep Jo al capdavant, va tornar a guanyar les eleccions municipals. Tot i això, els socialistes van perdre la majoria absoluta que tenien fins ara. Tot i que Jo ja ha parlat amb la resta de caps de llista de les forces representades al consistori, el cert és que tot apunta que el PSC governarà en solitari i que buscarà pactes puntuals amb la resta de partits. “Ens falta només un sol regidor per aconseguir la majoria i crec que no serà complicat posar-nos d'acord amb les altres forces en els grans temes de poble”, va manifestar l'alcaldable del PSC. Jo també va assegurar que havia rebut “molt bona predisposició per treballar pel poble” de la resta de partits, però, va recalcar que “tot està molt obert”. El cap de llista socialista també va voler fer constar, a banda de la satisfacció pels resultats obtinguts, que “hi ha un nivell més alt de col·laboració que no pas fa quatre anys”.

A Dosrius, però, l'altre gran triomfador de la jornada electoral va ser la PAC. Aquesta formació independent va aconseguir situar-se com a segona força més votada –amb tres regidors– tot i ser la primera vegada que es presentava a uns comicis. Un satisfet Jordi Reñé –el candidat de la PAC– va voler calmar els ànims. “Ara és el moment de descansar de l'esforç i ja hi haurà dies per parlar d'acords i pactes”, va manifestar el candidat independent, que va supeditar qualsevol moviment de la formació a la seva assemblea. El que sí que va voler deixar clar Reñé es el fet que “la PAC no pactarà amb ningú que no aposti per una participació real”, però no va voler descartar res, “de moment”. L'independent, però, no va tenir inconvenient a reconèixer la victòria del PSC, “ja que ha obtingut una majoria molt respectable”.

Publicat a: El Punt 25/05/2011

3 comentarios:

  1. Claro que hay un mayor nivel de colaboración que hace cuatro años, la suya, que antes no existía por que no le hacia falta.

    ResponderEliminar
  2. No depen sols del PSC decidir si governa en minoria o no.

    ResponderEliminar
  3. Si gobierna en minoría. ¿Quién le pondrá el sueldo que su majestad quiere?

    ResponderEliminar