miércoles, 18 de mayo de 2011

Ajuntaments i Consell Comarcal estalvien més d'un milió d'euros adjudicant conjuntament els serveis de telecomunicacions

Els darrers dos anys, la telefonia fixa, la mòbil i l'accès a internet ha costat als ens locals del Maresme (ajuntaments, consell comarcal i organismes autònoms) 2.437.213 euros. Aquesta quantitat es reduirà un 43,33% aquest any i el proper gràcies a l'adjudicació conjunta que s'ha tramitat des del Consell Comarcal del Maresme.

Aquesta matinada s'ha tancat la subhasta electrònica mitjançant la qual el Consell Comarcal del Maresme en representació de 42 ens locals (ajuntaments, organismes autònoms i la pròpia administració comarcal) ha tret a licitació els serveis de telefonia mòbil, telefonia fixa i internet per a dos anys. Cadascun d'aquests serveis es va licitar separadament i en tots ells ha representat un estalvi superior al 40%.

Vodafone ha estat l'empresa guanyadora de la telefonia mòbil i Telefònica ha estat l'empresa guanyadora del servei de telefonia fixa i d'internet.

Ampliar informació

Font: Consell Comarcal del Maresme / 18/05/2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario