viernes, 29 de enero de 2016

QUE NO PASE+
Ahir el president de l'AVV de Veïns de Can Massuet Del Far y varis representants de la nostre entitat vàrem  tenir l'oportunitat d'assistir en representació de entitat a la projecció de la pel·lícula Que no passi +, proyectada en Cinemes Girona.


Realment aquesta pel·lícula és un fidel reflex d'una realitat ocultada, amb intencionalitat, pels centres mèdics públics, privats, per les administracions competents en la gestió sanitària i de com les respectives asseguradores s'interrelacionen entre si comportant-se com un lobbie en la defensa dels seus interessos econòmics i que ofrenen una oposició de impunitat, insensible e indecent davant dels drets dels pacients, portant a aquests a una situació de indefensió posant al  davant als seus interessos comuns, cosa  que han fet massa sovint com a pràctica habitual, aferrant-se a  la negació de l'evidència d'unes proves que no dubten a falsejar i desvirtuar, per eludir o en ultima instància o perllongar al màxim el moment de el reconeixement i abonament de quanties de indemnització, si aquest reconeixement arriba a produir-se.

Llevat d'excepció, tota actuació mèdica es regeix per un exhaustiu codi protocol·lari ja sigui en el supòsit d'una malaltia crònica o una lesió puntual, malgrat la qual cosa donat el factor humà, a les correcta dotació de mitjans i al manteniment d'aquests, és inherent la possibilitat que pot produir-se un error, que desencadeni un cúmul d'afegits que donin com a resultat final una indiscutible negligència mèdica.

És doncs que tota persona estem exposada al llarg de la nostra vida a la possible possibilitat que la probabilitat dóna, de trobar-nos en la situació de patir directament o indirectament una negligència mèdica.

Per tant fàcilment s'entén que aquesta possibilitat a tenir la protecció d'un marc legal, al qual es puguin adreçar les persones i familiars afectats en demanda de justícia, de la mateixa manera que ja sucedeix en el cas dels accidents de trànsit y en la legislació de la Unió Europea.

Una negligència mèdica, és el factor risc en l'exercici quotidià de la professió mèdica i ha cobrir als professionals i pacients, que estan immersos en el seu àmbit d'actuació.

Heus aquí l'arrel de la lluita de la plataforma Que no passi Més, està plataforma compta amb el suport de la:Marea Blanca (Plataforma unitària en defensa de la Sanitat Pública a Catalunya).
http://www.mareablanca.cat/events/list/…
Dempeus grups que el formen:
https://dempeusperlasalut.wordpress.com/grups-salut/
Serveis Jurídics Verdún Barcelona. http://www.negligenciasyaccidentes.com/…/novedad…/actualidad

No hay comentarios:

Publicar un comentario