domingo, 3 de noviembre de 2013

BOSC "TERRORIFIC" A CAN MASSUET DEL FAR




Aquest darrer cap de setmana 1 i 2 de novembre ha estat un temps terrorífic per les contrades dels boscos del Far, durant dues jornades els amics de la Colla del Pilon i l’Associació de Veïns de Can Massuet del Far amb organitzat per tercera vegada “El Bosc del Terror”.



En un ambient medieval, s’ha recreat de manera molt precisa, amb tot tipus d’escenaris,  moments terrorífics, amb un itinerari ple de sorpreses i personatges del més horrible i sinistres. 

                                           


Més de 50 persones (nens, adults, tècnics, guies, etc) han desenvolupat durant dues nits tota una proposta teatral carregada de realisme de les quals han gaudit els més de 500 assistents ( a les 12 sessions diàries de més de 20 persones s’han afegit alguna sessió més) s’ha omplert l’aforament amb escreix.



Ha estat de nou un èxit valorat per la pròpia critica dels assistents, els quals d’una manera o altre han gaudit, proposant pel anys vinent millores, propostes i encoratgen a les entitats a fer de nou una nova edició. Han estat setmanes de preparatius, nervis, feina, tensió, etc, però la satisfacció ha estat molt més gran pels resultats, veure la cara dels nens i grans, veure els valents, que al cap i la fi tremolaven com el que més.



Des del propi moment del desmuntatge els organitzadors, ja fèiem valoracions i apunts per tal de enllestir una 4ª edició amb millores, nous personatges, itineraris, sorpreses. Hi havia un ambient de satisfacció.



Ha finalitzat la jornada del diumenge amb una paella col·lectiva per a tots els organitzadors per celebrar la feina feta, a on ja d’una manera relaxada s’han fet tot tipus d’intercanvis d’experiències viscudes amb el públic, les emocions, les pors, i com tothom gaudia del espectacle.







Enhorabona a tots i cadascuns dels que han fet possible aquest llarg i terrorífic cap de setmana, l’any que be molta més C A R N E. 






2 comentarios:

  1. Excelente trabajo llevado a cabo por la firme voluntad y el trabajo en equipo de personas que unen sus esfuerzos, para ofrecer un espectáculo de gran calidad, diversión y que se supera de edición, en edición.
    Lastima que no se acercaran a disfrutar de esta actividad, algún representante del equipo de gobierno municipal,ya que el Bosque del Terror actividad que realizan las Entidades La Colla Del Pilón y la Avv. de Can Massuet conjuntamente, está adquiriendo repercusión fuera del municipio de Dosrius,la prueba es que contemos con personas desplazadas para disfrutar del mismo procedentes de varias localidades del Maresme. Gracias a todas-os, los que participemos, los que nos apoyaron y vinieron a vernos. En fin a todas las personas que aportaron su tiempo y dedicación, para hacerlo posible Y QUE YA SUEÑAN CON LA SIGUIENTE EDICIÓN.

    ResponderEliminar
  2. Fue divertido y solamente, con ver a las personas, con tanta ilusión y a los niños, para mi es super importante, compañerismo, valores y el público, que se lo paso super bien, eso es lo importante, olé por ese equipo, ja,ja,ja. Y darle las gracias al Sr. Corbalan, por traer las vallas, todo un caballero.

    Y COMO DICE MI AMIGA SILVIA MASSO, ESA PEÑA, COMO MOLA, SE MERECE UNA OLAAAAAAAAAAAAA.

    Marga.

    ResponderEliminar