viernes, 9 de marzo de 2012

Veig un municipi bastant endreçat

Us sona? (28 d'abril de 2011 al bloc de l'Alcalde)
Instància presentada

 
EXPOSO:
Alguns veïns ens han fet arribar nombroses queixes del lamentable estat del carrer ronda del Montseny. Adjuntem imatges.



 

SOL-LICITO:

Es procedeixi a l'asfaltat degudament d'aquest carrer.

4 comentarios:

  1. Aixi vam començar a can Canyamars, si voleu un consell agafeu un diumenge i amb una mica de ciment ho deixareu de conya, ho dic per que desprès el forat amb les pluges es fa gran, la despesa es enorme, l'ajuntament va fent informes i comissions per encaminar ho sense solucionar mai res.

    Ara en un parell d'horetes ho teniu, ho dic també per que està de regidor d'urbanisme el mateix que ara fa 20 anys ens va encaminar a nosaltres i l'alcalde que ens va deixar sense poder construir ja anem cap a 10 anys, la coincidència de tots dos a l'espai temps pot ser brutal.

    Avisats esteu.

    ResponderEliminar
  2. Ja,ja,ja, je,je je, ji,ji,ji, cosas del jo, jo,jo, que ve el Municipio, bastant endreçat, sabrá lo que significa endreçat, porqué el parque infantil, da penita, por poner un ejemplo y el resto ni te cuento, o es que Can Massuet, no es del Municipio, diez años que vivo aquí y cada vez todo más estropeado, ju,ju,ju, por favor vaya al oculista.

    Marga.

    ResponderEliminar
  3. Cada vez el contraste es mayor entre los lugares donde tiene propiedades él o su familia y el resto del pueblo.

    ResponderEliminar