miércoles, 28 de marzo de 2012

Respostes ambigües o el que és el mateix "No Sap No Contesta"

Aquesta instància es va presentar el 27/02/2012 Registre d'entrada N. 1090

Exposo
Ahir fent una visita rutinària a les instal.lacions de la zona esportiva de Can Massuet, ens trobem amb diversos fets: Una pista oberta des del carrer argentona, pràcticament fins a la piscina (el que queda d'ella). Perquè és? La Pista poliesportiva tancada amb clau. No és una instal · lació municipal? O és només un espai per al Futbol Sala de Can Massuet? Si és així, ells haurien de pagar el manteniment d'aquest espai (neteja, arranjaments, etc.). En el cas contrari hauria d'estar oberta per a l'ús dels veïns, ja sigui per jugar, patinar o qualsevol altra activitat entre ells, tal com succeeix amb el rocòdrom. Deteriorament del Bar de les Piscines. Vidres trencats, pintura per terra. Si segueix així, en menys d'un mes estarà totalment destrossat. Aixeta de l'entrada de la pisicina accessible a tothom. Estem parlant d'una aixeta per connectar una mànega de bombers. Si a algun nen (o no tan nen) li dóna la gràcia de deixar l'aixeta oberta a la nit qui pagarà l'aigua?. Suposo que tots. Aquí sí que calia un cadenat, no a la porta de la pista que és un espai municipal i públic. Adjuntem imatges de tot el descrit.

Sol·licito
Es procedeix com més aviat millor a esmenar totes aquestes deficiències que perjudiquen els veïns de Can Massuet i en general a la població de DosriusAquesta és la resposta:
Hem rebut la vostra sol-licitud registre d'entrada num. 1090 de data de 28 de febrer de 2012, registre E/000017-2012.

Prenem nota de tots el temes que ens hi plantegeu i. dins les nostres possibilitats, mirarem d'arranjar-ho.

Atentament
Josep Jo i Munné
Alcalde

4 comentarios:

 1. Yo me quedo con el no sabe. Contestar, contestó, Nada pero contestó. Pa cagarse.

  ResponderEliminar
 2. Ara ja estem més tranquils... Ja prenen en nota...

  ResponderEliminar
 3. Ja hem avisat que la coincidencia al mateix espai temps Serrapinyana-Jo pot ser espectacular.

  Tant es aixi que els Maies finalitzaben el seu calendari en aquesta conjunció fatal, alguns pensen que profetitzaben la fí del mon.

  Avisats esteu, preneu nota.

  ResponderEliminar
 4. L'alcalde esta gaudint de la seva primera menjada, ja li tocaba pobret.

  ResponderEliminar