martes, 20 de marzo de 2012

Banc del Temps DosriusAquí podeu descarregar un tríptic en format PDF sobre aquesta nova iniciativa.

Com veureu aquest “Banc del Temps” és recolzat per l'ASSOCIACIÓ ATENEU CULTURAL i SOCIAL – ESPAI SOLIDARI FABIÀ ESTAPE. És una associació creada a Dosrius amb la finalitat de donar respostes a tot un munt de necessitats de caire social, sense ànim de lucre, amb voluntat de donar servei i promoure les relacions personals i veïnals amb l'objectiu de fer cohesió social creant una xarxa d'ajuda mútua. En cap moment aquesta xarxa d'ajuda mútua suposarà ni plantejarà cap tipus d'ànim de lucre, és un dels principis fonamentals que tenen, i totes les seves accions aniran encaminades a la resolució de necessitats socials, econòmiques i culturals per mitjà d'accions alternatives que estiguin al seu abast i facin front i s'apartin de forma rellevant de l‘actual sistema econòmic tradicional.

En els estatuts queden clars aquests principis i en això treballaran.

Aquesta associació té la voluntat de reunir a tot tipus de persones i col·lectius, des d'entitats culturals, tradicionals, socials, AMPAs, clubs esportius, professionals, artesans, artistes, comerços i empreses. La seva voluntat és el foment d'alternatives a la situació actual i futura d'economia i capital social, promovent i generant sinergies per millorar la nostra localitat, el seu entorn i la qualitat de vida dels seus veïns. Per donar a conèixer aquest projecte estan duent a terme accions informatives mitjançant reunions i sessions monogràfiques on expliquen amb mes profunditat i detall tots els aspectes que comporten un “BANC DEL TEMPS”. És per això que en breu rebreu invitació per assistir a una d'aquestes sessions.

Desitgem que us agradi el projecte i que pugueu assistir a la sessió monogràfica per obtenir més informació sobre aquest tema i aclarir quantes dubtes us puguin sorgir.

Una vegada més des de la nostra associació voldríem ser proactius i per això volem animar-vos a la vostra col·laboració i participació en aquest nou i interessant projecte.Més informació

No hay comentarios:

Publicar un comentario