miércoles, 11 de abril de 2012

Xerrades Informatives

Aquí podeu descarregar un tríptic en format PDF sobre aquesta nova iniciativa.

Can Massuet - Local Social 15 d'abril 11:30h
Canyamars . Escoles 22 d'abril 11:30h.
Dosrius - Antic Ajuntament 29 d'abril 11:30h.

 
Com veureu aquest “Banc del Temps” és recolzat per l'ASSOCIACIÓ ATENEU CULTURAL i SOCIAL – ESPAI SOLIDARI FABIÀ ESTAPE. És una associació creada a Dosrius amb la finalitat de donar respostes a tot un munt de necessitats de caire social, sense ànim de lucre, amb voluntat de donar servei i promoure les relacions personals i veïnals amb l'objectiu de fer cohesió social creant una xarxa d'ajuda mútua. En cap moment aquesta xarxa d'ajuda mútua suposarà ni plantejarà cap tipus d'ànim de lucre, és un dels principis fonamentals que tenen, i totes les seves accions aniran encaminades a la resolució de necessitats socials, econòmiques i culturals per mitjà d'accions alternatives que estiguin al seu abast i facin front i s'apartin de forma rellevant de l‘actual sistema econòmic tradicional.

En els estatuts queden clars aquests principis i en això treballaran.

Aquesta associació té la voluntat de reunir a tot tipus de persones i col·lectius, des d'entitats culturals, tradicionals, socials, AMPAs, clubs esportius, professionals, artesans, artistes, comerços i empreses. La seva voluntat és el foment d'alternatives a la situació actual i futura d'economia i capital social, promovent i generant sinergies per millorar la nostra localitat, el seu entorn i la qualitat de vida dels seus veïns. Per donar a conèixer aquest projecte estan duent a terme accions informatives mitjançant reunions i sessions monogràfiques on expliquen amb mes profunditat i detall tots els aspectes que comporten un “BANC DEL TEMPS”. 


Desitgem que us agradi el projecte i que pugueu assistir a la sessió monogràfica per obtenir més informació sobre aquest tema i aclarir quantes dubtes us puguin sorgir.Can Massuet - Local Social 15 d'abril 11:30h
Canyamars . Escoles 22 d'abril 11:30h.
Dosrius - Antic Ajuntament 29 d'abril 11:30h.

 
Una vegada més des de la nostra associació voldríem ser proactius i per això volem animar-vos a la vostra col·laboració i participació en aquest nou i interessant projecte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario