lunes, 14 de noviembre de 2011

Departament d'informàtica i regidoria de cultura de vacances

Al desembre tornem a estar de festa. Això és no parar. Algú revisa la web del nostre Ajuntament? (a part dels que volem estar informats, és clar).

I a més és un dimarts. Haurem de demanar festa a la feina per poder assistir. Bé, jo no serà necessari. Crec que m'ho podré combinar. Una xocolatada és una xocolatada i com la paguem tots .....

Serà complicat després al dia següent hi ha una sortida (pendent de confirmar) suposo que el xofer decideix i caldrà matinar. A no!, que no posa l'hora !!!. I no sabem ni on anirem !!!!! Des de la nostra entitat, proposem anar de Can Massuet a Canyamars, ens passarem el dia en bus, ja que primer cal anar a Mataró (i paga dos bitllets)

Que xulo!. I els regidors de l'equip de govern cobren per pensar tant?. I si els jubilem?, igual ens estalviem uns diners. De fet ja ha més d'un jubilat. Però la "sopa boba", és la "sopa boba". Que no falti.
Wikipedia: "El empleo de esta sopa como caridad, o como resumen de la comida de sobras, hace que de esta forma de vida proviene la expresión vivir a la sopa boba, que se dice a aquel que vive sin esfuerzo o a expensas de otro."
De tant en tant la vida ens dóna sorpreses (deia Serrat) i no hi ha res pitjor que deixar escrit el que alguns volguessin oblidar. Lamentablement no és possible.  

Ja ho sabeu. Les entitats som collonudes i hem de fer el que ells no fan. Però ens donen les gràcies. La "pasta" son figues d'un altre paner. El dimecres ho veurem. Reunió reglament de subvencions ¿no havía un de la Generalitat? Inventem el inventat?


Sou una entitat? Us han convidat? 

2 comentarios:

  1. Lo siento por vosotros, entidades, porque os darán "pal pelo". Entre que no hay un duro, que dicen que no hay un duro, y que si lo hay será para los selectos (aunque ya estén chupando de la "sopa boba", al resto de entidades, les darán por c--o.

    ResponderEliminar
  2. Mira, anónimo, ni me preocupa, tenemos ingenio y eso nadie lo puede quitar, sabes lo que realmente me preocupa, el miedo que veo, hay mucho anónimo suelto, así cualquiera puede decir lo que quiera.

    Marga Silvestre.

    ResponderEliminar