miércoles, 28 de septiembre de 2011

Instància presentada respecte al Bar Les Piscines de Can Massuet

EXPOSO:
Atès que el Bar Les Piscines de Can Massuet, funciona a la perfecció, que sempre ha col.laborat en tots els esdeveniments que s'han realitzat i amb totes les entitats que així ho han demanat, que s'ha convertit en un referent en el nucli, punt de trobada d'amics i famílies, únic lloc on es troben a gust els joves i espai de tertúlia per la gent gran. Lloc on tothom és ben rebut i atès.
 

Atès que se'ns ha informat que els concessionaris actuals hauran de deixar aquest local.
 

Atès que l'Ajuntament ha incomplert les seves promeses de pagament de factures que ells han realitzat.
 

Atès que van fer una inversió més que important per deixar el local en les condicions actuals.
 

Atès que l'Ajuntament ha incomplert part de la concessió en no habilitar la piscina.
 

Atès la multitud de signatures que s'han recollit en suport a la concessió actual.
 

Atès que això suposaria un daltabaix en dues famílies i que no és fàcil la reincorporació d'aquestes persones al mercat actual de treball.


SOL-LICITO:
No demanem. Preguem que es compleixi el termini del contracte actual fins al seu venciment i se'ls doni l'oportunitat de tornar a presentar-se al concurs de la nova concessió

2 comentarios:

  1. Si bien el mal ya está hecho,si eso repara en una mínima parte todos los perjuicios y disgustos que han padecido estas familias,pues adelante,pero ya no creo en su escasa buena fé y no creo que se produzca un milagro,de verás que lo siento por ellas,ya que han demostrado un saber estar poco habitual,felicitaciones por el trabajo bien hecho.Que cuenten con nosotros para lo que haga falta.

    ResponderEliminar
  2. Yo creo que ese local ya tiene un nuevo inquilino y creo que en petit comité muchos hemos dicho quienes son, solo hay que pensar quien está en el ayuntamiento y quien no tiene local social en Can Massuet, doy mas pistas? pues eso, si el final es este con no ir al bar resuelto no? es una pena para Can Massuet ya que no tendrá como dice Encarna ningún punto de encuentro de los que estáis por allí ni jóvenes ni los menos jóvenes. Que pena! Sònia.

    ResponderEliminar