lunes, 26 de septiembre de 2011

Fantàstic


Gràcies a tots per participar. Gràcies als voluntaris que van fer possible aquest dia meravellós. Taller per a nens i nenes a càrrec de Luz del Mar, Batucada, menjar gratis per als socis (3 euros per als que no ho eren, caldria pensar en fer-se soci), tothom que va voler va repetir, un gelat gentilesa del Bar Les Piscines, una copa de cava i altres postres per celebrar el quart aniversari de la Colla del Pilón. Un grup de Samba i Bossanova, Ginkana infantil, traca (Visca els Nuvis) i Disco Mòbil.

Gràcies a tots, als qui ho van fer possible i als que van participar.

Ho van fer (vam fer) perquè no sabíem que era impossible !!



Llàstima les havaneres (amb hac es a dir "con hache" (H)), hagués estat un dia rodó, però van triar un emplaçament equivocat. La previsió del temps ja se sabia i des de la nostra entitat es va oferir l'equip de so i llums que ja estava muntat, però van optar per "fer-ho on s'havia fet tota la vida".

Fins hi tot va haver gent que venia preguntant, ja que donava per fet que plovent es faria a la pista coberta. Una llàstima. A més teníem els mossos d'esquadra que vetllaven per la nostra seguretat!

Esperem que el proper dia sigui un èxit. 
Per cert adjuntem un enllaç per a més informació. Ja que l'Ajuntament no ha enviat el butlletí amb el canvi de data, ho fem nosaltres perquè ho sàpiguen socis i veïns.


1 comentario:

  1. Gracias como siempre al entusiasmo, ilusión y muchas ganas que le ponéis todos los que organizáis estos eventos. ¡¡¡¡ Que no paren las ganas, la ilusión y el buen hacer de esta asociación!!!!

    ResponderEliminar