jueves, 23 de junio de 2011

Veïns denuncien que Dosrius no tindrà cap piscina aquest estiu

En un ambient festiu i distès, una trentena de veïns del nucli de Can Massuet-El Far de Dosrius van denunciar que aquest estiu el poble no podrà disposar de cap de les dues piscines municipals.
Els concentrats van treure mànegues, pistoles d'aigua i altres estris que van utilitzar per remullar-se i reivindicar la problemàtica que es viurà al poble aquest estiu. “Tot això s'hauria pogut preveure i evitar”, va manifestar un dels veïns, que també va assegurar que l'Ajuntament no va informar “en cap moment” d'aquesta situació. Dosrius disposa actualment de dues piscines municipals. Una, la de Can Massuet, viurà el seu tercer estiu sense funcionar, ja que està pendent que s'hi executin unes millores per condicionar-la. L'altra, situada a la zona de Can Batlle, aquest any tampoc donarà servei, ja que té la bomba d'aigua espatllada i, segons els manifestants, ara per ara ningú s'ha fet càrrec de la seva reparació.

Publicat a: El Punt 23/06/2011

Veure imatges

6 comentarios:

  1. AQUET POBLE ONT EST???????????

    ResponderEliminar
  2. buena pregunta,ja,ja,ja,es para no ir a vivir alli??????

    ResponderEliminar
  3. Per sobre d'Argentona

    ResponderEliminar
  4. Es lamentable. A ver que soluciónes tienen los responsables.

    ResponderEliminar
  5. Empieza bien la gestión del nuevo gobierno, tanto PSC y PP decián antes del 22 de Mayo en sus planes el arreglo de las piscinas.
    En un mes de propuesta electoral no hay medios ni tiene idea de otorgar su explotación, veremos si es el mismo problema a la hora de regularizarse los sueldos.

    ResponderEliminar
  6. veremos,pero creo que va del mismo patrón de la burla y la mentira al pueblo,en la línea de trabajar por las pesonas,de que tanto alardean y que tanto les gusta y practicar,a la vista está de que línea de ayuda se trata,la de ayudarse a llenarse los bolsillos,a consta de todos los habitantes del municipio,vaya ayuda a las personas???

    ResponderEliminar