lunes, 6 de junio de 2011

No deixa de ser curiós. Reflexionem

Fa diás vam proposar una enquesta als nostres lectors / visitants del blog en què preguntàvem per la millor opció darrere els resultats de les eleccions municipals.

Els resultats han quedat així:

Governar en minoria el PSC i fer pactes puntuals: 26 vots (47%)
Un pacte entre el PSC i el PP: 4 vots (7%)
Un pacte entre el PSC i CiU: 0 vots (0%)
Un pacte entre el PSC i La PAC: 7 vots (12%)
Un pacte entre la PAC, CiU i PP: 18 vots (33%)

Segons l'article que va aparèixer ahir publicat a El Punt, en què donaven per fet un pacte PSC-PP, pensem cada vegada més que aquestes enquestes ningú les en compte
(la veritat és que tampoc ho preteníem, però considerem que no deixa ser un acte de participació ciutadana). Reflexionem tots plegats.

5 comentarios:

  1. Com ciutadana d'esquerres i/o social, em fastiguejaria profundament haver donat el meu vot al PSC per a evitar la dreta/PP i que es pacti amb ells.
    Reflexioni Sr. Alcalde, jo em sentiria venuda i defraudada. Seria l'última vegada que votaria al PSC.

    ResponderEliminar
  2. En aquest poble les sigles no serveixen per res més que per pagar la campanya electoral, senyora a veure si es dona es dona compte d'on viu, surti més al carrer

    ResponderEliminar
  3. Dons les dues formacions estan d'acord amb allo que mes preocupa als dos i es en no abaixar se el sou. Els altres, pel que sembla tenen algun principi cosa que dificulta l'acord amb la reina mare.

    ResponderEliminar
  4. Sra. del primer comentari,
    Em satisfà molt que hi hagi gent que entengui que darrera de les sigles ha d'haver-hi a persones amb un alt sentit ideològic i lamento que el gran problema que existeix és que hi ha una pila d'aprofitats que es valen d'aquestes creences. Es évident que vostè no ha anat mai a cap acte del sr. Jo ni es va llegir la carta demanant el vot on manifestava, entre d'altres perles, que un ajuntament s'ha de portar com una empresa privada. Això és ser de dretes, dretes. Ideoògicament, el sr. Jo està molt lluny de ser d'esquerres, el que passa que el PSC ha donat aixopluc amb molts individus com aquest,.... i així els hi està anant. Ah! i si vol passar-se un dia per un ple i veure el que són el sr. Jo (que no sap llegir) el sr. Corbalán i en Serra, juntament amb tota la tropa de socialistes, se'n adonarà del baixissim nivell que tenen.

    ResponderEliminar
  5. El que son es molt habils i trapacers en aixo no tenen rival.

    ResponderEliminar