domingo, 7 de septiembre de 2014

ACTES DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

Des de la Avv. de Can Massuet del Far, ens fem ressò i difusió dels actes previstos al nostre municipi amb motiu de la Diada Nacional De Catalunya.


Aprofitem per informar l'adhesió de la nostra entitat als actes i accions que es realitzin per part de la Assemblea Nacional Catalana, que s'encaminin amb l'objectiu de la realització de la consulta popular vinculada al dret a decidir, sense que això determini cap manera, inclinació cap a qualssevol de  les possibles respostes a aquesta consulta, ja que la nostra entitat no presenti ser guia ni posicionament al respecte, a fi i efecte de respectar l'absoluta llibertat de les seves associades-os us i en l'únic que es pronuncia i compromet és en el fet inqüestionable del poble català, a pronunciar-se sobre un tema d'interès transcendental, a través d'una consulta popular, coneguda sota el lema el dret a decidir.

 Por altra banda comunicar que la FAVC, ja s'ha manifestat en el mateix sentit, la nostra entitat forma part d'aquesta federació, per la qual cosa és obvi que reafirmem en tot allò manifestat des la Federació d'Associacions de Veïns de Catalunya i en conseqüència ho fem nostre. 

La Presidenta. Encarna De La Rosa.









No hay comentarios:

Publicar un comentario