lunes, 17 de febrero de 2014

Neix la Plataforma en defensa del comerç del municipi de Dosrius

El passat dissabte dia 15 va tenir lloc la presentació de la Plataforma en defensa del comerç de Dosrius, en la qual es va presentar i va plantejar l'origen i la raó de l'exitencia de la plataforma i es van abordar les problemàtiques que afecten en l'actualitat, greus i alguns casos insostenibles. 
La inexistent planificació per part del govern municipal del plantejament del projecte, per minimitzar l'impacte negatiu sobre el comerç i els també perjudicis cap a la ciutadania, ha origina una greu alteració de l'activitat regular d'una bona part del Comerç de Dosrius i ha produint un aturada gairebé total de l'activitat en alguns d'ells. 
Així mateix el projecte de la direccionalitat d'alguns carrers d'accés al centre del poble, modificant el sentit actual de la direcció del trànsit d'entrada pel nucli centra del poble, contribueix agreujar encara més la situació generada. Passar de llarg i no entrar al centre, no sembla servir més que per empitjorar extremadament la situació insostenible, que ha provocat. No s'ha comptat amb els comerciants per a la seva planificació i els contactes que s'han produït han estat fruit de la insistència dels mateixos. Veiem doncs que ens trobem davant un clar procés de manca d'informació, transparència i una absència nul · la de voluntat de propiciar la participació dels comerciants en temes que els són crucials ja que constitueixen la forma de vida i suport dels seus famililas i que afegeixen problemes innecessaris als habituals que es deriven de qualsevol projecte o obra d'aquestes caracteríasticas.El comerç és una activitat que equival a riquesa il benestar del conjunt de tots els habitants i visitants de Dosrius, el comerç és un patrimoni, un llegat a preservar.Es Cal fer tot el possible per salvarguardar la seva òptima salut i necessària existència. Avv. Can Massuet Del Far.
La Plataforma en defensa del comerç del municipi de Dosrius neix
amb la voluntat de ser un mitjà de comunicació i d'acció,de promoció i de participació de la ciutadania per salvaguardar el petit comerç com a base dinamitzadora econòmica, social i cultural d'un poble o d'una ciutat.
El comerç és qualitat de vida,
és proximitat amb la gent,
és riquesa, és complicitat,
és garantia de benestar social.
Neix des de la reivindicació i de la defensa d'una manera de viure en el qual hi creiem els petits emprenedors que cada matí aixequem la persiana del nostre establiment.
Neix amb el compromís de ser un pont de diàleg amb el Consistori i un punt de trobada amb les Entitats i els ciutadans per manifestar
que volem ser escoltats i volem decidir com podem oferir millor els nostres serveis. I és aquí on un excés en la duració de les obres del nucli de Dosrius, insostenible econòmicament, i una futura circulació viària gens atractiva pel comerç, ens fa sortir al carrer a lluitar amb la paraula.
MILLORES SÍ, PÈRDUES NO.
CIRCULACIÓ ATRACTIVA SÍ,
CIRCULACIÓ RESPONSABLE, TAMBÉ.
PROMOCIÓ ECONÒMICA, SÍ,
AJUDES ECONÒMIQUES, TAMBÉ.
Neix des de l'agraïment de totes les persones que ens escolten i ens recolzen perquè creiem en un model de poble atractiu per
viure-hi, treballar-hi i gaudir-ne.
Des de la Plataforma que comença a caminar aquest 2014, us convidem a participar-hi, a dir la vostra per e-mail o per facebook.
Volem ser un referent més al municipi que ha vingut a quedar-se per defensar una forma de vida de ser i d'existir.
Esperem que ara sí, que la unió ens faci forts, i que els vostres suggeriments siguin motor d'il·lusió compartida.

“ Welcome Plataforma”
. plataformadosrius@hotmail.com
facebook: Plataforma comerç Dosrius.

No hay comentarios:

Publicar un comentario