domingo, 20 de octubre de 2013

EXIT DE L’EXCURSIO A L’ESPLUGA DE FRANCOLI I MONTBLANC



Ni les coincidències de les activitats, ni la previsió de mal temps, ni el Deu Tor va poder impedir que la sortida familiar organitzada per l’Associació de Veïns de Can Massuet i el Centre Excursionista de Dosrius, fos tot un èxit.

A les 8:15 h, amb puntualitat alemanya vàrem sortit del parc de Can Massuet cap a la parada de bus de Dosrius a on a les 8:30 vam fer nova recollida. A les 9:45 parada al àrea de Vilafranca per fer un tente en pie, i arribaven a les 11 h a fer la visita organitzada a les Coves de l’Espluga de Francolí, una visita que cal fer per aprendrà d’una manera pedagògica d’on venint i la petjada del esser humà, un plantejament gràfic i explicatiu prou aclaridor que va fer les delícies dels grans i petits.


Vàrem prosseguir amb una visita a peu al poble de l’Espluga, compres i fotografies, cafè, descans, per a prosseguir a les 13:30 h a Montblanc, al bufet del Àrea de Guissona, tot un plaer, bon preu, un menú molt acceptable i tot a bufet.




A les 15:30 h fem visita autoguiada per nosaltres mateixos a la ciutats emmurallada, els recons, els carrers estrets, els espais fortificats, d’esglésies, una ciutat que te un encant especial, necessària visita que ens apropa a un moment històric .


Pels comentaris, les converses, les sensacions, ha estat una proposta fantàstica, la gent a quedat molt agraïda, perplexa, i tots hem tret una experiència que trigarem en trobar.
Enhorabona a tots els que han fet possible aquesta sortida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario