lunes, 6 de agosto de 2012

Pepe Gotera y Otilio

Pepe Gotera i Otilio, (el nom complet és "Pepe Gotera i Otilio, chapuzas a domicilio" és una sèrie d'historietes creada el 1966 per Francisco Ibáñez que mostra les còmiques aventures de dos obrers barroers i desastrosos. 
Els personatges principals són els que donen títol a la historieta, Pepe Gotera i Otilio, que formen una particular empresa de reparacions i nyaps.Pepe Gotera és el cap, el capatàs, en resum, el que mira i mana sense tacar-se les mans, sense intervenir molt. Sempre porta un barret tipus "bombin" i bigoti a lo Groucho Marx.

Otilio és el pencaire, encara que pensa més en l'hora de l'entrepà que en posar-se a treballar. És gros, amb gorra i granota blava. Al començament de totes les historietes se'l veu menjant plats completament absurds pel excessius que són (un entrepà d'elefant, de balena, de vaca, etc.), I més tard, durant la feina que se li encarrega, apareix executant recalcitrants i rústics mètodes per dur a terme l'obra. A més té una força descomunal que li serveix fonamentalment per multiplicar les seves destrosses.En realitat cap treballa, i el que sí que fan és provocar embolics i tota mena de desastres en els llocs que visiten, com ara esfondraments, inundacions, explosions i moltes més variants.Igual que en Mortadel·lo i Filemó, és sempre Pepe Gotera, el cap, qui acaba pagant les ficades de pota del seu soci, i a causa de la seva ineptitud la major part de les historietes acaben amb una carrera en l'última vinyeta, sempre amb Otilio davant i amb un client enfurismat pel darrere.


Font: Wikipedia (http://es.wikipedia.org/wiki/Pepe_Gotera_y_Otilio)

 

Fa dies la nostra entitat va presentar una instància en què se sol·licitava que es pintés degudament la cruïlla de l'Avinguda de Dosrius, amb l'Avinguda de Can Massuet, el que tots coneixem com la "Casa del Francès". 
El resultat és que si pares a l'stop, degudament senyalitzat, qui putja per la carretera de Dosrius, és impossible que giri a l'Avinguda de Dosrius. Provar-ho i quedar-vos a l'stop, trucar als municipals i a veure si són capaços de multaros per una senyalització incorrecta.

Es un homenatge simplement a Pepe Gotera i Otilio. Uns cracks.


Instància presentadaID registre: E/000110-2012Data i hora: 2012.07.17 11:32:19


1 comentario: