miércoles, 18 de julio de 2012

Bon vent i barca nova. Gràcies a tots.


Bé, penso que és el final d'un cicle i cal que sigui així. Han estat molts anys com a president, vicepresident, tresorer i altres càrrecs durant 10 anys dedicats a l'AVV. Com molts ja sabeu s'ha comès per la meva part un error irremediable, el retorn de la quantitat percebuda com a subvenció per part de l'Ajuntament, del qual em faig i ja m'he fet, davant del nostre ajuntament, del tot responsable, eximint de qualsevol resposablidad al nostre tresorer, el Sr Miguel Angel Duque i entenent que es tracta d'un greu error, és el moment de presentar la meva renúncia com a president i a qualsevol càrrec en la nostra AVV.

Com sabeu els horaris més que mai se m'han complicat, ja ha estat difícil poder convocar-vos a aquesta junta ordinària, però la vida dóna moltes voltes i de vegades has de canviar la pantalla i el teclat per uns fogóns i unes cebes.

Dir-vos que ha estat un plaer treballar per aquesta comunitat, dir-vos que m'ha causat molts problemes, perquè no, possiblement es pugui incloure el meu acomiadament del nostre ajuntament, dir-vos que he rebut anònims, insults, tot això denunciat davant els mossos d'esquadra, com ha de ser. Moltes hores dedicades, molta feina, molta il·lusió posada, al final tot queda en agrair a les persones que van confiar en mi i em van seguir en aquest llarg viatge A tots ells, gràcies per tot, gràcies per ser-hi. Que prengui les regnes d'aquesta entitat una altra persona, jo ja no puc ni raspallar els cavalls, no em demaneu que no doni salts la diligència.

De ben segur que algú ja està brindat amb cava per això.

Bon vent i barca nova. Gràcies a tots. A partir d'ara seré un soci més que demanarà el millor per al nucli de Can Massuet i del municipi de Dosrius. Una veu més, un simple vot en una assemblea.

Jordi Cros i Ferrándiz
DNI. 46.039.184-S

Dosrius, 18 de juliol de 2012


9 comentarios:

  1. jordi et conec poc però crec que ets un bon tio, al menys amb un nou vingut com ho soc jo.tens tot el meu reculsament i et desitjo el millor en la teba nova etapa.Ah els error nomes els fan, els que sela juguen per els demes, company.el que no fa res mai la caga.
    anims.

    ResponderEliminar
  2. Hola Jordi, sento molt la teva marxa, però sempre et quedarà la satisfacció personal, i l'haver fet tot el que es pogut i més.
      Els meus més sincers desitjos de que en aquesta nova etapa de la teva vida sigui molt més tranquil · la i feliç t'ho desitjo de tot corazón.y fins sempre company.

    ResponderEliminar
  3. Esta, es una de esas veces, que no se como expresarme, no tengo palabras, pero mis sentimientos, han ganado una gran persona un amigo y un compañero, te deseo lo mejor, porque te lo mereces.

    Marga

    ResponderEliminar
  4. Jordi, se que és molt dura la feina que has fet i que sovint no s'aprecia ni reconeix, així que vull agrair-te molt sincerament la feina feta i desitjar-te molta, molta sort.

    ResponderEliminar
  5. Unicamente puedo decirte que, independientemente del hecho, esto solo le sucede a quien hace algo. El que solo ve la tele lo mas que puede pasarle es que tenga cataratas.
    Te agradezco lo que has hecho por todos desde los puestos que has ejercido, que no han sido pocos. Esto denota la personas que eres. Aun con el riesgo y las consecuencias que esto traia consigo.
    Has demostrado ser una buena persona, gran persona y mejor amigo.
    Te deseamos lo mejor.
    Salud.

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  7. Ser president de la vostre associació sempre ha estat un esport de risc, el pes, i en conseqüència l'interes polític que té la vostra comunitat en el municipi fa que sigui un càrrec difícil, sobre tot per una persona honrada com tu, crec que ets una persona que quan has treballat per l'ajuntament, has treballat per l'ajuntament i quan ha tocat treballar per el teu veïnat, has treballat per el teu veïnat, això costa d'acceptar i d'entendre per els dogmàtics i sectaris que tenim al capdavant del nostre ajuntament, com diu tant sàviament el refranyer, " cree el ladron que todos son de su misma condicion", han estat incapaços d'entendre per que ho desconeixen el que es la integritat i el treball desinteressat del que tan bon exemple has estat.

    I això es el que compte Jordi, tens el respecte i el recolzament de la gent que et coneix i sap de la teva tasca, la feina algú la te que fer i ningú ho fa sempre tot bé, no has de demanar cap disculpa, la voluntat de fer el millor per la teva comunitat anteposant lo moltes vegades al propi interès o conveniència es el que compte.

    ResponderEliminar
  8. Jordi, siempre has hecho lo que crees que debes hacer y casi siempre en pro de los demás.

    Nos da igual si estás en un cargo o no.
    Nos da igual si estas en paro o trabajas.
    Nos da igual si te ponen trabas o te dejan tranquilo...

    Nos da igual porque tú y los tuyos teneis a esta familia para lo que os haga falta.

    Familia Reche-Massó

    ResponderEliminar
  9. No estoy al corriente de lo que ha pasado, pero en todo caso estoy convencido de que durante todo este tiempo has hecho una gran labor por Can Massuet y por Dosrius.

    A los que se alegren de tu marcha,solo decirles que se pueden ir a tomar por culo, de soplapollas y lameculos en este municipio vamos sobrados.

    Estoy seguro que más que un adiós, es un hasta luego.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar