jueves, 28 de junio de 2012

Ja fa dies que no dèiem res. La flama del Canigó s'ha apagat a Can Massuet.


Ho estem digerint com podem. No és fàcil. Alguns ja sabeu de que parlem. Revetlla de Sant Joan. La nostra entitat, es tracta d'una festa lúdica i cultural, va voler participar en la recepció de la flama del Canigó el dia 23de juny. La veritat és que el projecte era rellevant. La proposta inicial era que pugessin a Can Massuet des de Dosrius, ni més ni menys que amb el campió d'enduro i trial escoltats per nens de dotze anys amb motos elèctriques. Per motius de normatives i seguretat es va negar la participació a aquests nens.

Valgui des d'aquí el nostre agraïment a tots els que ho van intentar. És habitual veure mini bikers, circulant a Can Massuet i no passa res. Ens va costar entendre-ho i ho acceptem.

El cas és que un cop es va encendre la flama a la plaça del nostre Ajuntament, la Policia local, va prohibir que dos motoristes campions portaran la flama a Can Massuet. Mai hi ha excepcions?. Ni en un acte que col·labora l'Ajuntament?

Els ciclistes però, circulaven en grup. Està prohibit. Tot això, segons Carlos Muñoz-Repiso Izaguirre Director general de Trànsit. "Es permet als conductors de bicicleta circular sense mantenir la separació entre ells, extremant l'atenció a fi d'evitar topades entre els propis ciclistes. Podran circular en columna de dos com a màxim, sempre el més a la dreta possible de la via i col·locant d'un en un en trams de poca visibilitat.AMB BICICLETA, TOTS AMB CASC
Abans:No estava regulat.

Ara:Els conductors i ocupants de bicicleta han d'utilitzar cascos de protecció homologats o certificats quan circulin en vies interurbanes, excepte en rampes ascendents prolongades, per raons mèdiques i en condicions extremes de calor.
Els ciclistes en competició i els professionals durant els entrenaments o en competició, es regeixen per les seves pròpies normes.
Això és el reglament actual. Es va infringir completament, però només es va tenir en compte el "MAL" que ho va fer l'AVV de Can Massuet.

Una més per anotar.

1 comentario:

  1. Aclariment
    Els van impedir circular perquè les motos que portaven no disposaven de matrícula. Són les que s'utilitzen en competicions. A més se'ls va amenaçar amb sancionar-los. Pel que varen marxar amb el consegüent enuig. Imagineu-vos. El més curiós és que la regidora Silvia Garrido es va disculpar a Isidro Galiano quan hi era present un servidor, el president de l'entitat. Li faig por?

    ResponderEliminar