miércoles, 30 de mayo de 2012

Gràcies a tots qui ho han fet possible (Marató TV3)

En nom de la AVV de Can Massuet que el passat dia 27 de maig, va participar en la Marató per a la pobresa (per a pal·liar-la, es clar) a Dosrius, volem agrair publicament la col·laboració oferta per part del nostre Ajuntament, que ens va cedir els espais sol·licitats i part del material que es va demanar.

Malgrat tot, volem fer constar el següent:

Vam trobar a faltar en primer lloc una representació per part dels regidors de l'equip de govern. Si que van estar presents regidors d'altres formacions polítiques.

No entenem l'absència d'algun representant de Serveis Socials en un acte pensat i tenint com únic objectiu donar resposta a una creixent i àmplia demanda social de col·lectius, entitats i institucions del tercer sector, com a consequència de l'evolució de la crisi i l'increment del nombre de persones en risc d'exclusió social i de pobresa.

No entenem com ahir (dimarts, 29 de maig) havia personal de la brigada municipal treballant a la tarda, però no podien dur cadires i taules el dia de la Marató, pel que vam haver d'anar nosaltres, amb els nostres mitjans limitats (no tenim camions, ni furgonetes) a buscar el material (taules i cadires) a l'Ajuntament.

No entenem que solament disposem de 20 taules. Això va comportar que la gent que va pagar de forma solidària 2 euros per un plat de paella hagués de menjar-la dempeus, o asseguda al terra.

No entenem que des de la Regidoria de Cultura no s'assisteixi a un esdeveniment de clausura on participava un dels grups musicals que posteriorment i en directe, tancava la Marató de TV3, La Porta del Somnis.

No entenem, finalment el perquè des de la Regidoria de Promoció Econòmica, no es dona el suport necessari a activitats no lucratives en les quals es dona a conèixer el municipi de Dosrius per tota Catalunya.

En qualsevol cas, gràcies per l'escassa infraestructura oferta per part de l'Equip de Govern, d'aquest, el nostre Ajuntament i comunicar-los que amb o sense la seva estimable ajuda, hem aconseguit una xifra de recaptació propera als 1000 euros.Gràcies a tots qui ho han fet possible.     

1 comentario:

  1. Estuvo la gente con corazón y sentimientos, eso es lo que cuenta y estuvo genial, una gran fiesta, para un buen fin.

    Marga

    ResponderEliminar