lunes, 23 de enero de 2012

L'Associació de Veïns de Can Massuet del Far informa

La nostra entitat com sabeu té com a objectius bàsics agrupar als socis i veïns per la representació dels seus interessos i aconseguir la millora de la seva qüalitat de vida; promoure la formació complementaria de la joventut, mitjançant activitats culturals i recreatives; canalitzar les reivindicacions comunitaries dels seus associats: foment de l'educació, la formació, la defensa, la representació i la promoció dels drets dels veïns i en particular dels seus associats.

Cal dir que la nostra tasca és en resum treballar per tenir un Can Massuet millor. No és una tasca fàcil, però aquí estem, lluitant, queixant-nos d'allò que està malament o d'allò que es pot millorar. Des de l'equip de govern se'ns diu que el que pretenem és "bloquejar l'administració". Si tot estigués bé, no tindríem motius de queixes o reclamacions.


Des de la creació del nou equip de govern i amb el pacte PSC-PP ens hem trobat nombroses traves. Nombroses instàncies sense contestar, ens sol·liciten l'únic espai que disposem, el minúscul despatx de l'ambulatori, no ens faciliten el material que sol·licitem, se'ns neguen punts de llum en activitats que portàvem a terme per a tots els veïns no només de Can Massuet, sinó de tot Dosrius, fins i tot de gent que va venir de fora. Concretament ens estem referint al "Bosc del Terror" que amb una participació de més de 600 persones, sense guanyar ni un euro, treballant durant dos dies nombroses persones per poder dur-la a terme, l'Ajuntament no ens va proporcionar un punt de llum (imprescindible per il·luminació i so) i no ens proporciona unes tanques que havíem sol·licitat per controlar l'accés. Aquesta és la forma d'actuar. Posar pals a les rodes perquè les activitats que la nostra entitat vol dur a terme, siguin un fracàs o no puguin realitzar-se. El triomf d'ells és que nosaltres no triomfem.
Això l'únic que fa és que tinguem més ganes de fer les coses, lluitant i seguint mirant al capdavant. No defallirem.

 Ens acusen de fer "política". Poden estar segurs que a la nostra entitat hi ha persones de tots els colors i com sempre està oberta a tothom. Prova d'això és que tenim socis que ni tan sols viuen al nucli de Can Massuet. Seguirem fent política, política social, clar que sí. És el fonament d'una Associació de Veïns. No som un grup d'esbar, ni un club d'escacs.

No ens podem quedar de braços creuats quan portem quatre anys sense piscina, quan se'ns havia promès i està per escrit en el "Full Municipal" que havia de ser la inversió estrella del municipi i ja s'havia percebut la subvenció corresponent. On son aquests diners?. Curiosament ara realitzaran la instal·lació d'unes pistes de pàdel amb un pressupost de 211.338,19 euros. Una quantitat gairebé exacta a la subvenció obtinguda per remodelar la piscina. Quanta gent juga a pàdel al nostre municipi? És una prioritat realment? I que passa amb el parc infantil, que no compleix la normativa vigent? La resposta és que un pacte de govern, una condició que va posar el PP per donar suport al PSC. Doncs res “a tragar”. (24 euros amb il·luminació l'hora). Un esport minoritari, totalment. Mentrestant, tenim un camp de futbol (el de Can Batlle) pel qual passen milers de persones cada any, sobretot nens, que és la vergonya de la comarca. Possiblement l'únic de terra, amb uns vestidors que has de apartar les rates i si vols aigua calenta, te l'has de portar de casa. Això si que requereix una inversió, però unes pistes de pàdel? Si us plau !

S'enorgulleixen de la reforma del local de Covasa. Des de fa nombrosos anys la nostra entitat ha sol·licitat aquest espai per poder dur a terme activitats (tallers, cursos, xerrades, etc.), En el "Full Municipal" ens el van vendre com "un equipament per a l'activitat cultural i associativa, sobretot de Can Massuet del Far ". Senyors, ho hem demanat en nombroses ocasions i res de res. Podríem fer nombroses activitats en un espai com el de Covasa però no ens el deixen.
Quan cauen quatre gotes a la part superior de Can Massuet, se'n va la llum ia la poca estona deixen de tenir aigua per falta de bombament. Segle XXI sense aigua i sense llum. No posen solucions a aquests problemes que a tantes persones afecten.

Ens han tancat el Punt TIC que tenia una mitjana diària de 10 persones al dia. Els nens s'ajuntaven aquí per a realitzar els deures de forma conjunta i buscar informació per internet. Els adults venien a que els ajudaran a crear un currículum i altres a imprimir algun document que els calia de manera urgent. Un servei menys. No és que estigui tancat. És que han tornat tot el material informàtic que es va trigar gairebé dos anys en aconseguir-ho.

Disposàvem de dues oficines d'atenció al ciutadà una a Canyamars i una altra a Can Massuet. Des d'elles els veïns podien presentar instàncies a l'Ajuntament. Les dues tancades. Un altre servei menys.

En lloc de millorar els serveis, els perdem.

Treballem i seguirem treballant colze a colze amb altres entitats del municipi, perquè considerem que aquest teixit social és el que dóna valor a les persones. Això és treballar per les persones, sigui quina sigui la seva edat. Realitzem tallers, ginkanes, concerts, àpats populars, excursions i nombroses activitats més, tot això, sense deixar de reivindicar tot el que considerem imprescindible.

Uneix-te a nosaltres. Junts ho podem aconseguir. Com més siguem més força tindrem.
En aquest enllaç podràs descarregar el full d'inscripció.



https://sites.google.com/site/avvcanmassuet/socis.pdf?attredirects=0&d=1



http://www.canmassuet.org

4 comentarios:

  1. Me hace gracia el primer párrafo,
    ¿no debería ser exactamente el mismo objetivo del ayuntamiento?
    Os recomiendo que os lo releáis, pensando que es del ayuntamiento.

    Adelante con vuestro trabajo. Alguien tiene que hacer algo por el bien comunitario del pueblo, y no sólo por el bien de unos pocos "amigos".


    VUELVO A ESTAR ONLINE

    ResponderEliminar
  2. Aixó ùnicament s'arregla amb l'independencia... els impostos de Can Massuet per Can Massuet, les subvencions demanades comptant els habitants de Can Massuet per Can Massuet, l'ajuntament, al nucli mes numbròs... a Can Massuet. Les pistes de paddel al pati de la casa del cap del PP(perque no es cansi venint fins aquí). i les dutxes i els vestuaris a casa del sr. alcalde (per tragar a canvi de poder...), les escoles a Can Massuet que la majoría dels nens son d'aquí, el camp de futbol a Can Massuet la majoria dels jugadors son d'aquí, la piscina a Can Massuet hi ha mes gent per banyar-se, la biblioteca la deixem a Dosrius(per no fer pujar el bus tota la pendent...), pabellons d'esports, treiem les parets del del Dosrius i les posem al de Can Massuet, la pista i la teulada els hi deixem... Restaurants els tanquem tots, quan no hi quedi ningú ja li diré al meu cunyat que obri un, pero sense tràfic d'influencies sempre previ concurs on la seva proposta sigui la millor es clar... "en refinitiva"... VISCA CAN MASSUET INDEPENDENT

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cuando esté acabada la promoción del Molina vais a ver bien clara la realidad, el centro de gravedad del pueblo estará aqui abajo, los votos que realmente contaran serán los de aqui, en las últimas elecciones se ha podido empezar a ver claro el futuro, allí o en Cañamars siempre encontrará alguien que se venda para alcanzar la mayoría necesaria, ese no es el problema.

      Iros preparando que acabareis como Cañamars, un núcleo abandonado, una urbanización cuando no un suburbio alejado de Dosrius, a la que el peso y la división de vuestros votos no cuenten las vais a pasar canutas.

      Entretanto viviréis de promesas, que si un colegio que si otra cosa pero iros haciendo a la idea.
      Independientes no, muy dependientes de los caprichos de un ególatra y su banda.

      Eliminar
  3. Bueno, no me seas tan trágico y pesimista, querido "anónimo", que el tiempo, todo lo pone en su sitio y te lo digo por experiencia, ¿que sufriremos? siiiiiii, pero paciencia, que es el arma de la ciencia, hay una frasecita, que me encanta y que va a huevo, temblar de los pacíficos, porque serán aquellos, los que reinaran la tierra, mira no se si está bien recordarlo, pero en estas elecciones anteriores, nadie daba un duro por un partido nuevo que se presentó y fíjate, que sorpresa, que quedo como segunda fuerza, más votada y como tu bien dices, siempre hay quién se vende y esto lo digo yo, miente..., como un cosaco, pero todo el mundo no es igual, esa es la diferencia, relájate, observa y no permitas que un ególatra, guíe, parte de tu destino, ha eso se le llama lucha, no te conformes, porque, sino haces nada para evitarlo, aunque no lo consigas, quejarse no sirve de nada.

    Sobre todo relájateeee, que te veo muy enrabiado, paz y amor hermano, que Dosrius somos todos y compartir es de seres inteligentes y de tu comentario, de Canyamars, te has pasado, yo no considero para nada, Canyamars un suburbio, es precioso, mira si te has puesto nervioso, que te has olvidado de firmar el comentario y me encantaría saber quien eres.

    Saludos Marga Silvestre.

    ResponderEliminar